ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد مجلس نمایندگان آمریکا به پایان طولانی‌ترین تعطیلی دولت رأی داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: از اینکه اطلاعی از ذخایر اورانیوم ایران نداریم، به شدت نگرانیم گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند

ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده‌ایم

سخنگوی ارتش پاکستان تاکید کرد که هیچ‌گونه مجوزی برای انجام حملات آمریکا در خاک افغانستان از طریق پاکستان صادر نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 03
کد خبر: ۲۹۳۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی ارتش پاکستان با رد اتهامات حکومت سرپرست افغانستان درباره هرگونه همکاری مخفی اسلام‌آباد و واشنگتن، تاکید کرد که هیچ‌گونه مجوزی برای انجام حملات آمریکا در خاک افغانستان از طریق پاکستان صادر نشده است.

 ژنرال احمد شریف چودری امروز طی یک نشست توجیهی در حضور جمعی از چهره‌های رسانه‌ای پاکستان و نمایندگان رسانه‌های بین المللی در مقر فرماندهی ارتش، اظهار داشت که اتهامات طالبان جز فرافکنی چیزی نیست و ما هرگز اجازه‌ای به آمریکایی‌ها نداده‌ایم که بخواهند با حملات پهپادی از قلمروی پاکستان به افغانستان حمله کنند.

وی افزود: پاکستان دستورکار یک ماده‌ای را با افغانستان دنبال می‌کند که قلمروی این کشور هرگز نباید توسط عناصر تروریستی علیه پاکستان استفاده شود.

سخنگوی ارتش پاکستان تاکید کرد که کشورش تمایل جدی به حل مسالمت‌آمیز همه منازعات با افغانستان دارد و به همین خاطر وارد روند دوحه و استانبول شد و در صورت عدم نتیجه این تلاش‌ها، پاکستان به خوبی می‌داند که چگونه با چالش‌های خود مقابل افغانستان رفتار کند.

سخنگوی ارتش پاکستان درباره وضعیت فعلی غزه و نقض مستمر آتش‌بس توسط رژیم اشغالگر اسرائیل نیز گفت: هرگونه تصمیمی گیری برای اعزام نیرو به غزه با پارلمان و دولت پاکستان خواهد بود.

وی درباره تنش‌های پاکستان با هند، همسایه شرقی خود را متهم به پشتیبانی از عوامل بی ثباتی و نیرو‌های تروریستی در داخل افغانستان علیه پاکستان کرد و مدعی شد که هندی‌ها در تکاپوی انجام یک عملیات جعلی دیگر علیه پاکستان هستند.

سخنگوی ارتش پاکستان، هند را متهم کرد که در حال آمادگی برای یک عملیات پرچم دروغین علیه پاکستان از طریق دریا است و در عین حال پاکستان برای هرگونه سناریو آماده است؛ پاسخ به هرگونه تجاوز یا عملیات جعلی سریع و کوبنده خواهد بود./ نور نیوز 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار