رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند

مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند مادورو در جریان یک تجمع در کاراکاس، در مصاحبه با شبکه خبری سی.‌ان.‌ان، از مردم ایالات متحده خواست تا در بحبوحه عملیات نظامی این کشور در سواحل ونزوئلا از کاراکاس و از صلح در قاره آمریکا حمایت کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 14
کد خبر: ۲۹۴۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «نیکولاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا به زبان اسپانیایی به سی.ان.ان گفت: «من از مردم آمریکا می‌خواهم که برای صلح در آمریکا متحد شوند. نه به جنگ‌های بی‌پایان، نه به جنگ‌های ناعادلانه، نه به یک لیبی و افغانستان دیگر.»

شبکه خبری سی.‌ان.‌ان گزارش داد که مادورو همچنین خطاب به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از او خواست که صلح را دنبال کند.

وقتی از مادورو پرسیده شد که آیا نگران تجاوز احتمالی آمریکا است، او مستقیما پاسخ نداد و در عوض گفت که بر حکومتداری صلح‌آمیز کشورش متمرکز است.

نیویورک تایمز در اوت گزارش کرده بود که دونالد ترامپ به صورت مخفیانه دستوری را امضا کرده که به پنتاگون اجازه می‌دهد تا از نیروی نظامی علیه کارتل‌های مواد مخدر آمریکای لاتین استفاده کند.

پس از آن، واشنگتن نیروهای بیشتری را به منطقه دریای کارائیب اعزام کرد و حملات هوایی علیه کشتی‌هایی که مدعی است در قاچاق مواد مخدر دست داشتند، انجام داد که با محکومیت‌هایی از سوی کشورهای منطقه همراه شد.

بر اساس تخمین سی.ان.ان، نیروهای مسلح آمریکا در پنج ماه گذشته حدود ۲۰ کشتی را منهدم کرده و ۸۰ نفر را در حملات خود کشته‌اند.

مادورو بارها گفته است که کشورش با جدی‌ترین تهدید تهاجم آمریکا در ۱۰۰ سال گذشته روبه‌رو است.

واشنگتن، مقامات ونزوئلا را به دلیل عدم انجام اقدامات کافی برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر سرزنش می‌کند.

همچنین نیویورک تایمز گزارش کرد ترامپ به آژانس سیا اجازه داده است تا عملیات مخفی در داخل ونزوئلا انجام دهد.

رسانه‌های آمریکایی بارها گزارش داده‌اند که واشنگتن ممکن است به زودی حملاتی را علیه تاسیسات کارتل‌های مواد مخدر در ونزوئلا انجام دهد. با این حال، ترامپ در ۳۱ اکتبر گفت که حملاتی را در داخل ونزوئلا در نظر ندارد./ایسنا

کلمات کلیدی: مادورو ونزوئلا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار