سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

جوزف بورل: اقدام ایران برای نابودی برجام یک خطای راهبردی است

رئیس جدید سیاست خارجی اتحادیه با تاکید بر ضرورت حفظ برجام از طرف ایرانی خواست تا از انجام هر اقدامی که منجر به تضعیف برجام می گردد امتناع ورزد. بورل گفت: « این یک خطای بزرگ خواهد بود که آنها کاری انجام دهند که به مرگ و نابودی این توافق منجر شود.»
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 02
کد خبر: ۲۹۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فدریکا موگرینی ریاست پیشین دستگاه دیپلماسی اروپا در حالی روز گذشته این سمتِ حیاتی را به جوزف بورل اسپانیایی سپرده، که دیگر از دستاورد اروپایی ها در توافق با ایران موسوم به برجام تقریبا چیز خاصی باقی نمانده است.

 

کمیسر جدید سیاست خارجی و امنیت مشترک اتحادیه اروپا در اولین اظهار نظر خود در این باره بر لزوم انجام تلاش های همه جانبه برای «زنده نگه داشتن» برجام تاکید کرد و از ایران نیز خواست همه مساعی خود را در این زمینه به کار گیرد.

 

بورل در مصاحبه با روزنامه ال پاییس اسپانیا که امروز یکشنبه همزمان با آغاز فعالیتش به عنوان مسئول عالی سیاست خارجی و امنیت مشترک اتحادیه اروپا انتشار یافت، گفت: «ما بیشترین علاقه را برای حفظ و بقای توافق هسته ای داریم و از مقامهای ایرانی هم می خواهیم هر چه را که می توانند، انجام دهند تا این توافق زنده بماند.»

 

کمیسر جدید سیاست خارجی و امنیت مشترک اتحادیه اروپا که پیش از این مسئولیت وزارت امور خارجه اسپانیا را برعهده داشت، با اشاره به یک ضرب المثل اسپانیایی تصریح کرد: ما اکنون هر کاری را که می توانیم برای حفظ برجام انجام می دهیم.

 

بورل افزود: «ما به دوستان ایرانی خود می گوییم که بهترین کار برای آنها این است که اجازه ندهند این توافق بمیرد.»

 

وی هشدار داد:« این یک خطای بزرگ خواهد بود که آنها کاری انجام دهند که به مرگ و نابودی این توافق منجر شود.»

 

بورل ۷۲ ساله که از امروز به عنوان یکی از مهره های کلیدی کابینه «اورسولا فون درلاین» رییس جدید اتحادیه اروپا فعالیت می کند، در این مصاحبه، تغییرات آب و هوایی و مهاجرت را دو چالش اصلی این اتحادیه در دوره جدید برشمرد و «نگاه به بیرون» و «برنامه ریزی در بعد جهانی» را از راهبردهای اصلی آن عنوان کرد.

 

وی همچنین بر لزوم اتخاذ سیاستهای ویژه اتحادیه اروپا در برابر اقدامات چالش برانگیز دونالد ترامپ رییس جمهوری امریکا تاکید کرد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار