ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

ارتش سوریه پس از سالها، وارد حسکه شد

یگان‌های ارتش سوریه دامنه استقرار خود در جاده بین‌المللی حسکه – حلب را گسترش دادند و در چارچوب وظیفه ملی حفاظت از اهالی وارد روستای السوسه و سیلوهای العالیه شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 02
کد خبر: ۲۹۵۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ از خبرنگار خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) در حسکه اعلام کرد: ورود ارتش به روستای السوسه و تاسیسات سیلوهای العالیه با استقبال و شادی اهالی همراه بود.

 

 

تحرکات نظامی ارتش سوریه در حومه غربی حسکه بیانگر بازگشت زندگی عادی به روستاها و شهرک‌های استان حسکه است.

 

به گزارش این خبرگزاری، سیلوهای عالیه منطقه مهمی محسوب می‌شود و ورود به آنجا گامی استراتژیک برای سهولت در رفت‌وآمد بعد از تکمیل پیشروی به سمت روستاها و مناطق واقع در مسیر بین‌المللی و گشودن مجموعه مسیرهای موازی با جاده بین‌المللی و از طریق ورود به روستاهای کوزلیه، تل اللبن و ام الخیر تا منطقه سیلوها تلقی می‌شود.

 

سانا گزارش داد، یگان‌های اتش سوریه حضور خود را در اطراف سیلوها را تقویت کرده و مراکز ایست بازرسی را در روستای السوسه در جنوب غرب و شرق سیلوها و در روستای انجودیه در غرب آن ایجاد کرده‌اند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار