پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

اتهام زنی اسرائیل: ایران پشت حمله به یهودیان در سیدنی است/ هویت یکی از تیراندازان اعلام شد 

اتهام زنی اسرائیل: ایران پشت حمله به یهودیان در سیدنی است/ هویت یکی از تیراندازان اعلام شد  پس از حمله مرگبار به جشن یهودیان در شهر سیدنی استرالیا، مقامات امنیتی رژیم اسرائیل انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه رفتند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 14
کد خبر: ۲۹۶۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که هنوز ساعاتی از حمله روز یکشنبه (امروز) به جشن "حنوکا" یهودیان در شهر سیدنی استرالیا نگذشته و هنوز هویت دقیق و انگیزه دو عامل حمله مشخص نشده است، رسانه‌ها و مقامات رژیم اسرائیل انگشت اتهام را به سمت ایران گرفته و ادعای نقش ایران در این حمله را برجسته کرده‌اند.

در این راستا، یک منبع ارشد امنیتی اسرائیل با اشاره به حمله روز یکشنبه به جشن "حنوکا" در ساحل "پوندی " شهر سیدنی استرالیا، ادعا کرد که "تهران و نیرو‌های نیابتی آن تلاش‌های خود را برای هدف قرار دادن اماکن اسرائیلی و یهودی در سراسر جهان افزایش داده‌اند. "

این مقام ارشد امنیتی اسرائیل به وبگاه روزنامه اسرائیلی "اسرائیل هایوم" گفت "در ماه‌های اخیر فعالیت ایران و نیرو‌های نیابتی آن مانند حزب الله و حماس برای سازماندهی حملات علیه اهداف اسرائیلی و یهودی در سراسر جهان افزایش یافته است" و افزود: "شکی نیست که جهت و زیرساخت این حمله از تهران سرچشمه گرفته است. "

این منبع افزود "این شامل استرالیا نیز می‌شود، جایی که پس از هشدار‌های اطلاعاتی خاص، دولت کانبرا اقداماتی جزئی علیه سفارت ایران ترتیب داده و از جمله سفیر ایران را اخراج کرد. شکی نیست که جهت‌گیری و زیرساخت‌های این حمله از تهران سرچشمه گرفته است. "

برخی رسانه‌ها و منابع فضای مجازی ادعا کرده‌اند که هویت یکی از ضاربان تیراندازی امروز در شهر سیدنی، "نوید اکرم" ۲۴ ساله، یک شهروند پاکستانی بوده است.

بنا به اخبار غیر رسمی از برخی رسانه‌های استرالیایی، یکی از تیراندازان مظنون به شرکت در حملات مرگبار ساحل بوندی در سیدنی، "نوید اکرم"، مردی اهل جنوب غربی شهر سیدنی بوده است.

یک مقام امنیتی استرالیایی که نخواسته نامش فاش شود، گفت که خانه آقای اکرم در حومه بانیریگ عصر یکشنبه توسط پلیس مورد حمله قرار گرفت.

پلیس ایالت "نیو ساوت ولز" استرالیا اعلام کرد که یکی از دو فرد مسلح در محل حادثه کشته شده ولی فرد دیگر که به شدت زخمی شده، در بازداشت پلیس است./ عصر ایران 

کلمات کلیدی: سیدنی ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار