سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

وزارت کشور سوریه: مبارزه با داعش اولویت ما است

وزارت کشور سوریه: مبارزه با داعش اولویت ما است وزارت کشور دولت موقت سوریه روز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای، ضمن محکومیت شدید حمله تروریستی اخیر در تدمر، بر اولویت اصلی دولت این کشور مبنی بر مبارزه با «گروه تروریستی داعش» به عنوان بخشی از برنامه جامع امنیتی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 15
کد خبر: ۲۹۶۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس بیانیه‌ای که وزارت کشور دولت موقت سوریه منتشر کرد، دولت سوریه از همان روز اول روی کار آمدن خود، مسئولیت مبارزه با تروریسم را در همکاری با دستگاه اطلاعات کل و وزارت دفاع بر عهده داشته است.

به نقل از روسیا الیوم، در این بیانیه آمده است: «مبارزه با سازمان تروریستی داعش، اولویتی مهم در چارچوب طرح دولت برای برقراری امنیت، حفاظت از جامعه، تقویت صلح داخلی و ساختن کشوری مبتنی بر عدالت و قانون باقی خواهد ماند.»

این بیانیه سپس به تشریح جزئیات حمله روز شنبه پرداخت و تصریح کرد: «در روز شنبه مورخ ۱۳ دسامبر ۲۰۲۵، در جلسه‌ای که با حضور مسئولان امنیتی فرماندهی بادیه و هیئتی از نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی برای بررسی سازوکار‌های مبارزه با داعش برگزار شد، یک فرد وابسته به سازمان تروریستی داعش به محل برگزاری جلسه نفوذ کرد و اقدام به تیراندازی به سمت نیرو‌های مشترک سوری-آمریکایی نمود.»

این حمله تروریستی، به کشته شدن دو سرباز و یک مترجم غیرنظامی و زخمی شدن دو نفر دیگر منجر شد.

وزارت کشور سوریه با صدور بیانیه‌ای، ضمن ابراز محکومیت و انزجار شدید از این اقدام، تأکید کرد: «این تجاوز با هدف برهم زدن امنیت و ثبات و تضعیف تلاش‌های مشترک در مبارزه با تروریسم صورت گرفته است.»

این وزارتخانه همچنین یادآور شد که پیش‌تر درباره تلاش‌های سازمان داعش برای اجرای حملاتی با هدف برهم زدن امنیت هشدار داده و بر لزوم افزایش سطح هوشیاری در برابر این تهدیدات مستمر تأکید کرده بود.

در پایان بیانیه تأکید شده است که تداوم حملات تروریستی، اهمیت راهبرد سوریه مبنی بر مشارکت بین‌المللی و ایفای نقش فعال در مبارزه با تروریسم را برای حفظ امنیت کشور، منطقه و جهان نشان می‌دهد. سوریه متعهد شده است که تحقیقات لازم را برای پیگیری و مجازات تمام افراد دخیل در این حمله ادامه داده و همکاری با نیرو‌های ائتلاف بین‌المللی را برای مبارزه با داعش دنبال کند.

یک منبع امنیتی سوری پیش‌تر گزارش داده بود که در پی این حادثه، بیش از ۱۱ عنصر امنیتی وابسته به امنیت عمومی بازداشت و برای تحقیقات به مراجع قضایی معرفی شده‌اند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: سوریه داعش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار