نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم

مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم رئیس‌جمهور ونزوئلا با بیان اینکه این کشور آماده دفاع در برابر اقدامات نظامی آمریکا است، هشدار داد که تجاوز ایالات متحده تنها بر ونزوئلا تاثیر نخواهد گذاشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۶ - ۰۱ دی ۱۴۰۴ - 2025 December 22
کد خبر: ۲۹۷۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا شامگاه دوشنبه پیامی را خطاب به سران کشور‌ها و دولت‌های حوزه کارائیب، آمریکای لاتین و کشور‌های عضو سازمان ملل متحد ارسال کرد.

طبق گزارش تارنمای دفتر ریاست‌جمهوری ونزوئلا، رئیس‌جمهور این کشور در این پیام گفت: «تمامیت ارضی یک حق غیرقابل انکار است که به صراحت در منشور قانون اساسی ما تحت اصل بولیوار گنجانده شده است.»

مادورو در پیام خود هشدار داد: «من به شما نسبت به تشدید بسیار خطرناک تجاوز دولت ایالات متحده هشدار می‌دهم که اثرات آن فراتر از ونزوئلا خواهد رفت. ما مسئولانه هشدار می‌دهیم که تجاوز آمریکا تنها بر ونزوئلا تاثیر نخواهد گذاشت.»

وی افزود: «دولت آمریکا به‌طور کلی تهدید به بی‌ثبات کردن کل منطقه و نظم بین‌المللی می‌کند و البته ونزوئلا هیچ عملی که ارعاب نظامی آمریکا را توجیه کند، مرتکب نشده است.»

رئیس‌جمهور ونزوئلا با اشاره به اقدامات نظامی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا خاطر نشان کرد: «نیرو‌های آمریکایی ۲۸ حمله به کشتی‌های غیرنظامی در کارائیب و اقیانوس آرام انجام دادند که منجر به قتل فراقضایی ۱۰۴ نفر شد. این حوادث یک رویه سیستماتیک از استفاده مرگبار از زور خارج از هرگونه چارچوب قانونی بین‌المللی است.»

نیکولاس مادورو تصریح کرد: «ونزوئلا مجددا تعهد خود را نسبت به صلح تایید می‌کند، اما کاملا و بدون ابهام اعلام می‌کند که آماده دفاع از حاکمیت، تمامیت ارضی و منابع خود است.»

او با بیان اینکه محاصره و دزدی دریایی علیه تجارت انرژی ونزوئلا بر تامین انرژی تاثیر خواهد گذاشت، گفت: «این اقدامات آمریکا به اقتصاد آمریکای لاتین و کارائیب آسیب خواهد رساند. بنابراین، از کشور‌های حوزه کارائیب و آمریکای لاتین و کشور‌های عضو سازمان ملل متحد می‌خواهم که اقدامات تجاوزکارانه و دزدی دریایی را محکوم کنند.»

مادورو در پایان افزود: «بیایید متحد و خواستار پایان فوری استقرار نظامی، محاصره و حملات مسلحانه شویم. همچنین، دفاع از ونزوئلا، دفاع از صلح، مشروعیت بین‌المللی و ثبات جهانی است.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: مادورو ونزوئلا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار