انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

دیدار «بدون عکس» جانسون با ترامپ از بیم انتقادات در انگلیس

دیدار میان رئیس‌جمهور آمریکا و نخست وزیر انگلیس درحالی انجام شد که از بیم انتقادات موجود پیرامون دخالت‌های واشنگتن در امور داخلی انگلیس، هیچ عکسی از آن منتشر نشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 04
کد خبر: ۲۹۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دیدار «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس در لندن، به‌دلیل نگرانی از انتقادات سیاست‌مداران انگلیسی، بدون گرفتن عکس انجام گرفت.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، ترامپ روز چهارشنبه گفت که روز سه‌شنبه با جانسون درخصوص مسائل پیرامون «پیمان آتلانتیک شمالی» (ناتو) و تبادلات تجاری میان دو کشور دیدار داشته است.

 

رئیس‌جمهور آمریکا در حساب توئیتری خود نوشت: «از دیدار شب گذشته با بوریس جانسون نخست‌وزیر بریتانیا در خانه شماره ۱۰ خیابان داونینگ (محل دفتر نخست‌وزیر) لذت بردم. درباره موضوعات مختلفی نظیر ناتو و تجارت صحبت کردیم».

 

به نوشته این خبرگزاری، جانسون نیز درباره این دیدار گفت: «دیدار بسیار خوبی داشتیم و درباره آینده ناتو و آنچه که در سوریه می‌گذرد و مسائل امنیتی دیگر گفت‌وگو کردیم».

 

با این حال هنگامی که خبرنگاری از جانسون پرسید چرا از این دیدار عکسی منتشر نشده است گفت، بعدتر با همه سران ناتو عکس خواهد گرفت.

 

این دیدار درحالی انجام شد که انتخابات زودهنگام انگلیس قرار است ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) برگزار شود و دوستی جانسون با ترامپ از یکی از انتقادات اصلی رقبای او محسوب می‌شود. به‌طور کلی اغلب مردم انگلیس نیز حس خوبی نسبت به ترامپ ندارند.

 

«جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر انگلیس هفته گذشته از سندی ۴۵۱ رونمایی کرد که نشان می‌دهد جانسون پیشنهاد دسترسی آمریکا به خدمات بهداشت انگلیس از طریق برنامه خصوصی‌سازی را ضمن گفت‌وگوهای تجاری مطرح کرده است.

 

کوربین پیش‌تر نیز در کمپین انتخاباتی خود گفته بود: «جانسون برگزیت را دزدید. او می‌خواهد خدمات ملی سلامت انگلیس را به حراج بگذارد. ولی ما نمی گذاریم دست دونالد ترامپ به خدمات ملی سلامت ما برسد».

 

مردم لندن سه‌شنبه شب تظاهراتی را علیه سیاست‌های ترامپ برگزار کردند. آن‌ها پلاکاردهایی را حمل می‌کردند که بر روی آن نوشته شده بود «نه به ترامپ، نه به جنگ». همچنین معترضان به حضور ترامپ در انگلیس شعارهایی را نیز علیه پیمان آتلانتیک شمالی سر داده و سیاست‌های نژادپرستانه و جنگ طلبانه رئیس جمهور آمریکا را محکوم کردند.

 

از سوی دیگر، ترامپ چندین بار از جانسون حمایت کرده و او را نخست‌وزیر شایسته‌ای برای انگلیس اعلام کرده است. سخنانی که از دید سیاست‌مداران مخالف جانسون، دخالت در انتخابات و امور داخلی انگلیس محسوب می‌شود.

 

با ادامه یافتن فشارها، جانسون در مصاحبه‌ای تلویحاً خطاب به ترامپ گفت: «کاری که ما به عنوان متحدان و دوستان صمیمی انجام نمی‌دهیم، این است که در کارزارهای انتخاباتی یکدیگر دخالت کنیم. بهترین حالت این است که متحدان نزدیکی مانند آمریکا و انگلیس، در انتخابات یکدیگر دخالت نکنند».

 

«دومینیک راب» وزیر امور خارجه انگلیس نیز در همین ارتباط، در آستانه آغاز نشست ناتو در لندن گفته بود، گفت‌وگوی دوجانبه‌ای میان جانسون و ترامپ تدارک دیده نشده است.

 

انگلیس روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه میزبان نشست سران ناتو به مناسبت هفتادمین سالگرد تشکیل این پیمان است. جانسون در حاشیه این نشست، در دیداری چهارجانبه با حضور ترکیه، آلمان و فرانسه درخصوص مسائل سوریه شرکت کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر