یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

اسد، پوتین را در جریان آمادگی‌ها برای انتخابات سوریه قرار داد

اسد، پوتین را در جریان آمادگی‌ها برای انتخابات سوریه قرار داد طبق اعلام کرملین، در تماس تلفنی میان رئیس‌جمهور روسیه و همتای سوری وی، دو طرف درباره موضوعات مختلف از جمله انتخابات ریاست‌جمهوری سوریه که قرار است اواخر ماه میلادی آینده برگزار شود، گفت‌وگو کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 26
کد خبر: ۸۵۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه از تماس تلفنی «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور این کشور با «بشار اسد» همتای سوریه‌ای خود خبر داد.

 

طبق گزارش «اسپوتنیک»، به گفته وی، دو طرف در این تماس درباره روابط دوجانبه از جمله تجارت و اقتصاد و روابط بشردوستانه رایزنی کردند.

 

دو رئیس‌جمهور همچنین بر مسئله تلاش‌های مشترک در مقابله با همه‌گیری کرونا و ارسال واکسن روسی «اسپوتنیک وی» به سوریه تمرکز کردند.

 

به گفته کرملین، اسد از پوتین برای کمک به سوریه در مقابله با همه‌گیری و حمایت از مردم این کشور قدردانی کرد.

 

آن‌ها همچنین مسئله صلح در سوریه را مورد گفت‌وگو قرار دادند و رئیس‌جمهور سوریه، همتای روس خود را در جریان آمادگی‌ها برای انتخابات ریاست‌جمهوری روسیه که برای ماه مه برنامه‌ریزی شده، قرار داد.

 

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، بعدازظهر روز چهارشنبه گزارش داد که بشار اسد رسما برای انتخابات ریاست‌جمهوری آتی در سوریه نامزد شده است.

 

«حموده صباغ» رئیس پارلمان سوریه گفت که پارلمان از جانب دادگاه عالی قانون اساسی مطلع شده که بشار حافظ اسد رسما برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سوریه درخواست نامزد شدن کرده که این ششمین درخواست وی برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سوریه است.

 

وی پیشتر اعلام کرده بود که انتخابات ریاست‌جمهوری برای سوری‌های مقیم خارج در ۲۱ می ۲۰۲۱ (۳۱ اردیبهشت) و سوری‌های داخل این کشور در ۲۶ می ۲۰۲۱ (۷ خرداد) برگزار خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار