چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

آمریکا شاخه‌های اخوان المسلمین در مصر، لبنان و اردن را در لیست تروریسم قرار داد

آمریکا شاخه‌های اخوان المسلمین در مصر، لبنان و اردن را در لیست تروریسم قرار داد وزارت خزانه داری آمریکا تمام شاخه‌های اخوان المسلمین در مصر، لبنان و اردن را در لیست تروریسم قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۲۳ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 13
کد خبر: ۲۹۹۳۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با این تصمیم وزارت خزانه‌داری، خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از «مارکو روبیو»، وزیر خارجه آمریکا گزارش داد: از تمامی ابزار‌های موجود برای محرومیت این شاخه‌های اخوان المسلمین از منابع مالی مربوط به تروریسم استفاده خواهیم کرد.

روبیو ادعا کرد: تدابیر لحاظ شده ما در چارچوب گام‌هایی برای کنترل و مهار خشونتی است که شاخه‌های اخوان المسلمین انجام می‌دهند.

در آذر ماه روبیو گفته بود ممکن است هفته آینده بیانیه‌ای در مورد تحریم‌های احتمالی علیه اخوان المسلمین صادر شود.

رئیس جمهور آمریکا، ماه پیش یک فرمان اجرایی امضا کرد که دولت او را ملزم می‌کرد تا مشخص کند که آیا شاخه‌های خاصی از اخوان المسلمین، مانند شاخه‌های لبنان، مصر و اردن، باید به عنوان «سازمان‌های تروریستی خارجی و سازمان‌های تروریستی جهانی ویژه» تعیین شوند یا خیر.

تصمیم امروز-سه‌شنبه- در حالی گرفته شده که اوایل آذرماه امسال «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در سخنانی ادعا کرد: «معرفی اخوان المسلمین به عنوان سازمان تروریستی خارجی، با قوی‌ترین و قاطع‌ترین لحن انجام خواهد شد.»

ترامپ به رسانه خبری «جاست دِ نیوز» گفته بود: «اسناد نهایی این اقدام در حال تهیه هستند.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار