رئیس آرامکو: در بحران جنگ علیه ایران، ذخایر نفتی پایین‌تر از سطح مورد نیاز قرار دارند افزایش حق‌العمل جایگاه‌های سوخت ابلاغ شد طرح مقابله با نفوذ بیگانگان و سوال از وزیر اقتصاد در دستور کار مجلس «برق من» هک نشده است؛ اختلال دسترسی ناشی از ارتقای زیرساخت‌هاست یارانه نقدی مهرماه واریز شد ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی سکه ۲۷۳ میلیون تومان شد دلار وارد کانال ۲۶۹ هزار تومان شد قیمت طلا از ۲۷ میلیون تومان عبور کرد خبر خوش برای بازنشستگان / تاریخ دقیق واریز معوقات اردیبهشت بازنشستگان اعلام شد + جزییات  آخرین قیمت طلا چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ متوسط قیمت مسکن در تهران به متری ۲۲۰ میلیون تومان رسید/ خرید خانه ۵۰ متری در پایتخت حدود ۱۱ میلیارد تومان آب می‌خورد فوق‌العاده ویژه فرهنگیان چقدر است؟ جزئیات پرداخت و برنامه افزایش آغاز واریز حقوق بازنشستگان مهرماه ۱۴۰۵ + جزییات  جزییات ثبت نام متقاضیان افزایش مبلغ کالابرگ آبان ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد

وضعیت بازار مسکن در تهران / قیمت آپارتمان در پایتخت چند؟

وضعیت بازار مسکن در تهران / قیمت آپارتمان در پایتخت چند؟ بازار مسکن تهران، در هفته ناآرامی‌ها شکل متفاوتی از نوسانات را پشت‌سر گذاشت؛ از رسیدن تعداد فایل‌های روزانه عرضه‌شده به ۴۰۰‌واحد تا سطح قیمت پیشنهادی ۱۲۱‌میلیون‌تومانی به ازای هر متر‌مربع.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۲۴ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 14
کد خبر: ۲۹۹۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بازار مسکن تهران، در هفته ناآرامی‌ها شکل متفاوتی از نوسانات را پشت‌سر گذاشت؛ از رسیدن تعداد فایل‌های روزانه عرضه‌شده به ۴۰۰‌واحد تا سطح قیمت پیشنهادی ۱۲۱‌میلیون‌تومانی به ازای هر متر‌مربع.

اما این نوسانات طی یک هفته اخیر با فراز و فرود‌های قابل‌توجهی همراه بوده و از سطح قیمت پیشنهادی ۱۱۳‌میلیون تومان در هفته گذشته به ۱۲۱‌میلیون تومان در سه روز قبل و به رقم ۱۱۷‌میلیون‌تومان در روز گذشته رسید.

میانگین قیمت پیشنهادی فروش آپارتمان‌های تهران در مناطق ۲۲گانه تهران در روز گذشته، به سطح ۱۱۷‌میلیون‌تومان به ازای هر متر‌مربع رسید؛ این در حالی است که این رقم در روز یکشنبه ۱۲۱‌میلیون‌تومان بود و رشد قیمت ملک تهران را نسبت به میانگین آذر، به ۱۱.۷‌درصد رساند که البته با نوسان قیمت‌ها در روز گذشته، این رشد قیمتی به ۸.۳‌درصد رسیده‌است.

بررسی‌ها از حجم فایل‌های عرضه‌شده به بازار مسکن تهران در روز گذشته از رسیدن این تعداد به ۴۰۰‌واحد مسکونی حکایت دارد. طی ماه‌های گذشته ظرفیت روزانه عرضه فایل‌ها حدود ۹هزار‌واحد بوده‌است؛ به استثنای روز‌های جنگ ۱۲ روزه و ابتدای دوران آتش بس، روزانه تقریبا در همین حدود فایل جدید به بازار مسکن ارائه می‌شد.

حجم معاملات مسکن تا قبل از سال‌۹۷ بیش از ۱۰هزار مورد در ماه بوده که این رقم پس از آن به‌دلیل جهش قیمت مسکن به ۷هزار مورد و طی دو سال‌اخیر به حدود ۴هزار معامله در ماه رسید که حتی در زمان جنگ ۱۲روزه، کمتر از هزار معامله انجام شد.

سطح قیمت ۱۱۷‌میلیونی در روز گذشته برگرفته از همین تعداد فایل ارائه‌شده به بازار مسکن تهران بوده‌است. علت کاهش چشمگیر حجم فایل‌های فروش نیز به قطعی و نبود اینترنت برای بارگذاری فایل‌ها برمی‌گردد؛ و فراز و فرودی که بازار مسکن در هفته اخیر پشت‌سر گذاشته مربوط به حجم فایل‌ها است، از این‌رو این ارقام منعکس‌کننده واقعیت بازار مسکن تهران نیست.

در وضعیت ایده‌آل برای تخمین ظرفیت حداقلی، با توجه به اینکه مناطق ۲۲گانه تهران دارای نزدیک به ۳۳۰ محله است، در بهترین حالت، برای ارائه آماری دقیق از وضعیت قیمت مسکن تهران باید روزانه نزدیک به ۱۰هزار‌واحد بارگذاری شود؛ بنابراین در این فضای کمبود فایل‌های فروش، آمار‌های فعلی چندان قابل‌استناد نبوده و نمی‌توان آن را آمار قطعی قیمت مسکن در تهران دانست./ دنیای اقتصاد 

کلمات کلیدی: آپارتمان مسکن
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده