هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

ترامپ: برای رایزنی درباره گرینلند، دبیرکل ناتو مهم‌تر از وزیر خارجه دانمارک است

ترامپ: برای رایزنی درباره گرینلند، دبیرکل ناتو مهم‌تر از وزیر خارجه دانمارک است رئیس‌جمهور آمریکا در حاشیه مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس و در دیدار با «مارک روته» دبیرکل ناتو با اشاره مجدد به تمایل واشنگتن برای تصاحب گرینلند تاکید داشت که دبیرکل ناتو نسبت به وزیر خارجه دانمارک، شخص مهم‌تری برای رایزنی درباره این مسئله است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 21
کد خبر: ۲۹۹۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ در حضور روته به خبرنگاران گفت: «ما به کمک یکدیگر تولید ناخالص داخلی را از ۲ درصد به ۵ درصد رساندیم. من از این مسئله قدردانم. ما در این دیدار درباره مسائل مختلفی ازجمله گرینلند صحبت می‌کنیم.»

وی عنوان کرد که در روز پنج‌شنبه قرار است به مسائل مرتبط با «شورای صلح» غزه رسیدگی کند.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه در پاسخ به خبرنگاری که گفت وزیر خارجه دانمارک تماس شما برای گفت‌و‌گو بر سر گریلند را رد کرده است، تصریح کرد که چنین تماسی با وزیر خارجه دانمارک نداشته است و عنوان کرد که اگر این مقام دانمارکی قصد دارد چیزی بگوید، باید رودررو آن را در میان بگذارد.

ترامپ در پاسخ به این اینکه این دیدار کی انجام می‌گیرد، عنوان کرد که درخصوص اطلاع نداشت و سپس با اشاره دست به دبیرکل ناتو گفت: «من با این مردی که اینجا نشسته در این باره صحبت می‌کنم. راستش را بخواهید او مهم‌تر است.»

وی در پاسخ به اینکه آیا شما برای گرینلند بهایی در نظر دارید، گفت: «بله درنظر دارم، اما راستش بهای بزرگتری وجود دارد و آن بها ایمنی، امنیت، امنیت ملی و امنیت بین‌المللی است؛ این بهای بسیار زیادی است. ما داریم طرح گنبد طلایی را پیش می‌بریم و همانطور که می‌دانید که طرح بسیار پرهزینه است و بهتر است که ما گرینلند را دراختیار داشته باشیم. این برای ما اروپا امن‌تر، بهتر و قدرتمندتر خواهد بود. خواهیم دید چه پیش خواهد آمد.»

روته نیز در سخنانی خطاب به ترامپ گفت: «شما در صحبت‌های دیروز و امروزتان گفتید که مطمئن نیستید که اگر آمریکا مورد حمله قرار بگیرد، اروپایی‌ها به کمک شما می‌آیند یا نه. بگذارید من به شما بگویم که آنها می‌آیند.»

دبیرکل ناتو ادامه داد: «شما می‌توانید کاملا مطمئن باشید که اگر آمریکا مورد حمله قرار بگیرد، متحدان شما در کنارتان خواهند بود. این تضمین شده است؛ این ائتلاف تحت رهبری شما از هر زمانی قوی‌تر است.»/ ایسنا 

کلمات کلیدی: ترامپ گرینلند
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار