اطلاعیه دفتر رهبری در رد اظهارات خلاف واقع درباره نامه رئیس جمهور علم‌الهدی: اربعین قرارگاه بازخوانی درس امام‌شناسی و عبرت‌های عاشوراست پزشکیان: با نیروهای نظامی هماهنگیم/ استعفا نخواهم داد پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند

اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه

اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه سازمان اطلاعات سپاه در بیانیه شماره ۳ این سازمان با تاکید بر اینکه حوادث تروریستی دیماه بخشی از طرح کلان آمریکایی -صهیونیستی برای ضربه زدن به یکپارچگی هویتی و جغرافیایی ایران بود که با هوشیاری نیرو‌های امنیتی و همراهی مردم ناکام ماند، از شکست ۱۰ فتنه سرویس اطلاعاتی متخاصم علیه ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 26
کد خبر: ۳۰۰۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان اطلاعات سپاه در بیانیه شماره ۳ این سازمان با تاکید بر اینکه حوادث تروریستی دیماه بخشی از طرح کلان آمریکایی -صهیونیستی برای ضربه زدن به یکپارچگی هویتی و جغرافیایی ایران بود که با هوشیاری نیرو‌های امنیتی و همراهی مردم ناکام ماند، از شکست ۱۰ فتنه سرویس اطلاعاتی متخاصم علیه ایران خبر داد.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز شهادت سردار سلیمانی تاکید کرد: سپاهیان جان برکف اسلام اعلام می‌دارند که در رکاب رهبر حکیم و در خدمت مردم عزیز تا پایان همه توطئه‌های ترکیبی دشمنان و تحقق ایران مستقل و قوی، جان فدا خواهند ماند.

در بیانیه شماره ۳ سازمان اطلاعات سپاه آمده است: اتاق فرماندهی دشمن با مشارکت ۱۰ سرویس اطلاعاتی متخاصم بلافاصله پس از جنگ ۱۲ روزه تشکیل شده بود. هدف این طرح؛ آشوب داخلی، تحریک گروهکی و مداخله خارجی برای ایجاد تهدید موجودیتی علیه ایران بود.

براساس این بیانیه، بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شکبه‌های ضدامنیتی، دعوت و ارشاد ۱۱هزار نفر از افراد آسیب پذیر، کشف ۷۴۳ قبضه سلاح غیرمجاز، شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه از جمله اقدامات سازمان اطلاعات سپاه در مقابله با این فتنه اعلام شده است.

در ادامه این بیانیه، اقدامات دشمن برای گسترش خشونت سوء استفاده تروریست‌ها از تجمعات مردمی، حمایت مستقیم مقامات سیاسی -امنیتی خارجی از پیاده نظام آشوب گر، دستکاری الگوریتم شبکه‌های اجتماعی برای تحریک به خشونت، به کارگیری اراذل و مجرمن سازمان یافته، کشته گیری از مردم و نیرو‌های امنیتی به صورت خشن و خونین عنوان شده است.

در ادامه بیانیه سازمان اطلاعات سپاه آمده است: اقدامات در دستور کار این سازمان نفوذ در شبکه‌های ارتباطی آشوب گران، اشراف بر شبکه‌های تروریستی مرزی، استفاده از عناصر فریب خورده برای نفوذ معکوس و ادامه شناسایی و برخورد قاطع با شبکه‌های آشوب ساز بوده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار