رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

آمریکا مذاکره با طالبان را از سر گرفت

آمریکا مذاکره با طالبان را از سر گرفت یک منابع آگاه اعلام کرد، دولت آمریکا امروز (شنبه) مذاکرات با طالبان را در دوحه قطر از سرگرفت. تمرکز این مذاکرات بر کاهش خشونت‌هایی است که می‌تواند به آتش‌بس و مذاکرات بین افغانستان منجر شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 07
کد خبر: ۳۰۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در سپتامبر سال جاری میلادی طالبان و دولت آمریکا در آستانه امضای یک توافق بودند اما در پی حملات مرگبار طالبان در کابل که به کشته شدن یک سرباز آمریکایی منجر شد، این مذاکرات متوقف شد.

 

واشنگتن مذاکرات با طالبان را امروز در قطر در حالی از سر گرفته که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا اقدامات دیپلماتیک را که می‌توانست به پایان طولانی‌ترین جنگ آمریکا منجر شود، متوقف کرد.

 

یکی از منابع آگاه اعلام کرد، ایالات متحده این مذاکرات را از سرگرفته است.

 

همچنین گفته می‌شود که این مذاکرات راه را به سوی مذاکرات مستقیم بین طالبان و دولت کابل که می‌تواند به توافق احتمالی صلح پس از ۱۸ سال جنگ منجر شود، هموار کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار