سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

محسن رضایی: ما در مذاکرات جدی هستیم

محسن رضایی: ما در مذاکرات جدی هستیم فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی با بیان اینکه ما در مذاکرات جدی هستیم، تصریح کرد: بار‌ها نشان دادیم خواستار تعاملیم، اما هربار که اقدامی دیپلماتیک انجام شده، رژیم صهیونیستی با مداخلات مخربش مانع برقراری گفت‌و‌گو می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۴ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 10
کد خبر: ۳۰۱۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، محسن رضایی در جلسه فعالان اقتصادی استان اصفهان با بیان این‌که عبور از گردنه اقتصادی آخرین مرحله عبور از مشکلات است، خطاب به فعالان اقتصادی حاضر در نشست، گفت: کاری که شما انجام می‌دهید جهاد است؛ از شما که در این شرایط سخت پای تولید مانده‌اید تشکر کرده و به شما افتخار می‌کنیم.

دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با تشریح وظایف این شورا، یادآور شد: از وظایف شورا اقداماتی است که در شرایط اضطرار و فوریت لازم است، وظیفه دیگر هم اصلاحات اقتصادی است که در این راستا همواره نظرات و ایده‌های فعالان اقتصادی را مدنظر قرار می‌دهیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این‌که بیش از تحریم خارجی، بروکراسی و دیوانسالاری داخلی برای اقتصاد ایران مشکل ایجاد کرده است، تاکید کرد: در گام نخست باید اختیارات اقتصادی به استان‌ها تفویض شود.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی در بخش دیگری از سخنانش به شرایط بین‌المللی امروز اشاره و تصریح کرد: ما در مذاکرات جدی هستیم و بار‌ها نشان داده‌ایم خواستار تعاملیم، اما هربار که اقدامی دیپلماتیک انجام شده، رژیم صهیونیستی با مداخلات مخربش مانع برقراری گفت‌و‌گو می‌شود. در حوزه اقتصادی همواره خواستار همکاری و تعامل با جهان هستیم و هیچ مانعی از سوی ایران در این زمینه وجود ندارد، اما این دشمنان هستند که مانع تراشی می‌کنند.

رضایی هم‌چنین در پایان سخنانش با بیان این‌که برای آمریکا بهتر است وارد ماجراجویی علیه ایران نشود، اظهار کرد: اگر آمریکا این اشتباه مهلک را مرتکب شود ما تا آخرین قطره خون برای دفاع از کیان ایران آماده‌ایم؛ آنان برنامه‌ای به‌شدت شوم و خبیثانه برای تجزیه ایران دارند و می‌خواهند کشوری به نام ایران وجود نداشته باشد که البته به فضل خدا شکست خواهند خورد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار