نگذاشتند ارزش های دینی و مشارکت مردم، اقتصاد ما را متحول کند-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

نگذاشتند ارزش های دینی و مشارکت مردم، اقتصاد ما را متحول کند

دبیر مجمع تشخیص گفت: نگذاشتند ارزش های دینی و مشارکت مردم، اقتصاد ما را متحول کند. ما به استخراج نظریه عدالت و اقتصاد از قرآن کریم نیازمندیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، با حضور محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، از کتاب «تفسیر بیان» از تالیفات اسماعیل منصوری لاریجانی یکی از پاسداران پیشکسوت رونمایی شد.

 

بر اساس این گزارش، مراسم رونمایی از کتاب «تفسیر بیان» از تالیفات اسماعیل منصوری لاریجانی صبح چهارشنبه ۲۲ مردادماه با حضور دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد.

 

در این مراسم که با حضور تنی چند از مسئولان و چهره های علمی و قرآنی کشور در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، محسن رضایی با قدردانی از تلاش های محققانه اسماعیل منصوری لاریجانی در تالیف مجموعه ۶ جلدی تفسیر بیان، گفت: از زحمات استاد گرانقدر و فرهیخته، جناب منصوری لاریجانی، در نگارش این اثر قرآنی ارزشمند قدردانی می کنیم. از سردار احمد وحیدی، دانشگاه عالی دفاع ملی و مکتب قرآن و مرتضی میرباقری هم تشکر می کنم. بزرگداشت اندیشمندان، علما و آثار آنها، یکی از دست آوردهای انقلاب اسلامی است و نشانی از علمی، قرآنی و حقیقی بودن انقلاب اسلامی ما است. انقلاب ما، تحولی در معرفت و اندیشه بود و سرآغاز عصر جدیدی است. تکیه گاه اصلی انقلاب ما مانند بعثت نبی اکرم(ص) بر پایه قرآن مجید است. قرآن مجید رکن همه معارف و علوم و مخزنی است که می تواند تحولات را در همه امور به وجود آورد.

 

محسن رضایی با اشاره به اینکه انقلاب ما یک تحول معرفتی و علمی بوده است، گفت: بزرگترین کاری که انقلاب ما انجام داد این بود که دین و مردم را وارد سیاست و زندگی کرد. دین و مردمی را که بر اساس تمدن غرب از صحنه بیرون رفته بودند، انقلاب اسلامی به صحنه آورد.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به نقش دین و مردم در پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: پیروزی انقلاب اسلامی، مرهون همراهی دین و مردم در امور سیاسی بود. دین و مردم همچنین توانستند در دوران دفاع مقدس، حماسه های بزرگی را خلق کنند و پیشرفت های حال حاضر ما در عرصه سیاست، دفاع و امنیت، با یاری خداوند، هدایت های امامین انقلاب و همراهی دو رکن ارزش های دینی و آحاد مردم پدید آمده است. در چهل سال گذشته، نظام سیاسی ما از تمام آزمون های حساس با موفقیت بیرون آمده است. فتح الفتوح انسانی هم یکی از موفقیت های انقلاب ما بود. امام(ره) در عملیات طریق القدس فرمودند: این دفاع مقدس به فتح الفتوحی رسیده است که جوانان این کشور یک شبه راه صدساله را می پیمایند. تحول انسانی و تحولی در قلب و جان جوانان به وجود آورد که آثارش را هنوز می بینیم و یکی از آن افراد انقلابی، جناب پاسدار منصوری لاریجانی هستند که با احساس تکلیف در عرصه علم و اسلام و عرفان در این سنگر ایفای نقش می کنند.

 

وی گفت: هنوز نتوانسته ایم بدلیل مقاومت لیبرال ها، دین و مردم را در اقتصاد و فرهنگ وارد کنیم. در عرصه های فرهنگ و اقتصاد نیز، ورود ارزش ها و مفاهیم دینی و مردمی، معجزه خواهد کرد. اقتصاد ما باید مردمی و دینی باشد. الگوی مدیریت جهادی که آن هم بر مبانی دینی و مردمی تاکید دارد، یکی از راهکارهای پیشرفت ما در اقتصاد خواهد بود که رهبر انقلاب هم در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، بر آن تاکید کرده اند.

 

رضایی افزود: روز به روز دنیا به این خلا دین و مردم در زندگی بشری بیشتر واقف می شود. در حوادث امروز آمریکا و فرانسه حلقه مفقوده، همین دو گمشده هستند که چیزی جز فطرت و حقیقت عالم نیست. فطرت مردم همان دین یعنی حقیقت اصلی است که انقلاب ما از همین نقطه آغاز شده است. اینکه دموکراسی غربی را دخالت مردم در اداره کشور بدانند دروغی بیش نیست، دموکراسی غربی چیزی جز دخالت باندها و احزاب سرمایه داران نبوده است. اصل تمدن غرب بر اومانیسم و فردگرایی بوده و علت اینکه لیبرالیسم هم از دل آن به وجود آمد این بود که نگاه به دین و مردم را اومانیسم تغییر داد. درتمدن غربی انسان از خدا و مردم فاصله گرفت و به فردیت و انگیزه های شخصی خودش روی آورد. تمدن غربی که روبروی ماست امروز به ابتذال کشیده شده است.

 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تشنگی بشر امروز در فهم حقایق گفت: بشریت نیاز به حقیقت و تحول ادراکی، معرفتی دارد که در اسلام و قرآن وانقلاب ما موجود است. این انقلاب از بسیاری از آزمایش ها سربلند بیرون آمده است. از کودتا و ترور و جنگ سرفراز بیرون آمده است اما باید به یک حقیقت تلخ اشاره کنیم. چرا نمی خواهند از این دستاورد که ورود دین و مردم به سایر ابعاد زندگی بشر استفاده کنیم؟ چه مانعی بر سر راه ماست که دین را وارد اقتصاد نمی کنیم؟ مردم را وارد اقتصاد نمی کنیم؟ فطرت مردم را در فرهنگ و اقتصاد احیا نمی کنیم؟ مشکل اصلی ما این است که باقی مانده ها و تفاله های افکار و رویکردهای میراث غربی در فرهنگ و اقتصاد، در مقابل ورود دین و مردم به اقتصاد مقاومت می کنند. فرهنگی که در دانشگاه و مدارس و اقتصاد ما هست به دلیل اینکه دهها سال از افکار غربی تغذیه کرده تن به خوراک تازه نمی دهد.

 

وی با اشاره به تلاش های صورت گرفته در انقلاب گفت:وظیفه ما این است که این حرکت قرآنی را ادامه بدهیم و حوزه های جدیدی از اندیشه قرآنی را در اقتصاد، در معماری و هنر، در فرهنگ و آموزش و تربیت باز کنیم. ما به استخراج نظریه عدالت، اقتصاد از قرآن کریم احتیاج داریم و باید اندیشه های قرآنی را در آموزش و پرورش و دانشگاه های خود رواج دهیم تا مشکل جمعیت و بحران خانواده نداشته باشیم. دشمن با تکیه بر همین ضعف هایی که خودش عامل آن بوده است، پتانسیلی را علیه انقلاب به وجود آورده است و تلاش می کند دوگانه مردم و حاکمیت را در کشور دامن بزند. چون در حوزه سیاست و دفاع سرش به سنگ خورده است. دفاع و امنیت امروز ما قرآنی است اما نمی توانیم بگوییم که فرهنگ و اقتصاد ما قرآنی شده است. دشمن می خواهد سوار بر نارضایتی شود و انگشت اتهام را به سوی نظام بگیرد. دشمن از ابتدای انقلاب با پشتوانه میراث قبل از انقلاب، مشکلات اقتصادی و فرهنگی را به گردن نظام می اندازد چون ناامید شده است.

 

رضایی خاطرنشان کرد: وظیفه ما این است که گام دوم انقلاب را با قدرت بیشتری آغاز کنیم. هفت توصیه در این بیانیه هست که اولینش از توسعه علم و فناوری آغاز می شود. این توصیه ها را تنها با تکیه بر قرآن مجید می توانیم پیش ببریم. تاخیر، کافی است و باید یک نگاه جدید و یک بسیج جدید برای تحول صورت بگیرد.

 

مهر

کلمات کلیدی: محسن رضایی
مطالب مرتبط
ارسال نظر