دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان رونمایی شد

سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان رونمایی شد سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان به عنوان هجدهمین استان با حضور معصومه ابتکار معاون امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری رونمایی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 09
کد خبر: ۳۰۳۴۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرانک موسوی مدیرکل بانوان استانداری خوزستان عصر امروز در مراسم رونمایی از سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان اظهار کرد: سی و یک دستگاه اجرایی در استان خوزستان هیچ انتصابی در رده مدیریتی برای بانوان انجام نداده اند که از آن جمله می‌توان به صنعت و معدن، بنیاد شهید، امور عشایر، آب و فاضلاب خوزستان، امور اقتصادی و دارایی، علم و فناوری، فرودگاه خوزستان و کمیته امداد اشاره کرد.

 

وی افزود: در این میان پژوهشکده آبزی پروری و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انتصاب بانوان در رده مدیریتی را تا بالای ۳۰ درصد محقق کردند.

 

مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان گفت: تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان بیش از یک سال زمان برد و برای انجام یک کار تخصصی با تمامی ذینفعان در حوزه زنان مشورت شد.

 

وی بیان کرد: این سند در نهایت در کارگروه اجتماعی استانداری خوزستان مطرح و برای حوزه اقتصاد، آموزش و سایر بخش ها کارهای قابل استنادی در آن انجام شده است.

 

موسوی بیان کرد: در این سند برای ارتقای مشارکت اقتصادی زنان در خوزستان، کاهش نرخ بیکاری زنان تحصیلکرده این استان، افزایش سهم زنان در دسترسی به تسهیلات اشتغال زایی و همچنین راه اندازی سامانه اطلاعات زنان به منظور ایجاد ارتباط بین عرضه نیروی کار و تقاضای نیروی کار برنامه ریزی شده است.

 

وی بیان کرد: برنامه ریزی برای ارائه تسهیلات و مشاوره‌های مالی به زنان، کسب اطلاع از استعدادها و ظرفیت‌ها، انتخاب مشاور و مجری طرح از زنان تحصیل کرده استان و همچنین انعقاد تفاهمنامه بین دانشگاه و برخی نهادهای صنعتی و کشاورزی در خصوص هدایت پایان نامه های تحصیلی به سمت بررسی و رفع مشکلات و چالش‌های این دو حوزه به منظور افزایش اشتغال‌زایی بانوان نیز در دستور کار قرار دارد.

 

وی در پایان تصریح کرد: ساخت انیمیشن هایی با محوریت مهارتهای زندگی در استان نیز در سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان دیده شده است.

 

منبع:مهر

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
امراله مهماندوست
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۸
0
0
دو نوع زمین خوار در کشور ایران وجود دارد ۱- یکی شخص یا اشخاصی که نتواند یا نتوانند به موقع و به اندازه رشوه خود را به کارکنان (الف – اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان … ب – اداره اجازه برداشت آب از زیر زمین در شهرستان … پ – اداره واگذاری زمین برای توسعه کشاورزی در شهرستان … ت – اداره ثبت اسناد املاک در شهرستان … بپردازد یا بپردازند ۲- یکی شخص یا اشخاصی که نتواند یا نتوانند به موقع و به اندازه رشوه خود را به الف – اداره شهرسازی شهرستان … ب – اداره روستا سازی شهرستان … پ – اداره ثبت اسناد املاک شهرستان …بپردازد یا بپردازند این شخص یا اشخاص از طرف مراجع مربوطه به عنوان زمین خوار به اداره دادگستری شهرستان … معرفی می شوند تا درس عبرتی شوند برای ملت بزرگ ایران
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار