سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

دریادار فتاحی: نیروی دریایی آمریکا اگر جرئت دارد به سواحل جاسک و تنگه هرمز نزدیک شود

دریادار فتاحی: نیروی دریایی آمریکا اگر جرئت دارد به سواحل جاسک و تنگه هرمز نزدیک شود معاون عملیات نیروی دریایی ارتش معاون عملیات نیروی دریایی ارتش گفت: نیروی دریایی آمریکا اگر جرئت دارد به سواحل جاسک و تنگه هرمز نزدیک شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 14
کد خبر: ۳۰۳۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار فرهاد فتاحی معاون عملیات نیروی دریایی ارتش معاون عملیات نیروی دریایی ارتش گفت: نیروی دریایی آمریکا اگرجرئت دارد به سواحل جاسک و تنگه هرمز نزدیک شود.

وی با بیان اینکه شماری از دانشجویان دانشگاه علوم دریایی امام خمینی نوشهر ۴ بهمن، با ناوشکن دنا، ناو لاوان و ناو سوخت‌رسان و پشتیبانی بوشهر، عازم دریانوردی کارورزی بودند. تصریح کرد: پیش از شروع ماموریت، دعوت‌نامه‌ای را از کشور هندوستان گرفتیم تا یکی از یگان‌های شناور رزمی ما در رزمایش صلح و دوستی شرکت کنند.

امیر فتاحی افزود: در میانه مسیر، ناو دنا از ناوگروه جدا می‌شود تا ۲۶ بهمن در یکی از بنادر هندوستان در خلیج بنگال پهلو بگیرد.

وی ادامه داد: ششم اسفند ناو دنا از رزمایش هندوستان به سمت ناوگروه ایران، در جنوب سریلانکا بازمی‌گشت که آمریکا به این ناو حمله تروریستی کرد. سریلانکا همکاری خوبی با ما داشت و غواصانش را اعزام کرد تا پیکر شهدا جمع‌آوری شود. اصول جنگ دریایی این است که اگر می‌خواهید رزم سطحی انجام دهید، باید یک گروهی را عازم درگیری کنید نه یک فروند شناور رزمی.

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش با اشاره به اینکه ناوشکن دنا برای یک ماموریت آموزشی رفته بود، اگرچه مسلح بوده، اما یک یگان تنها به رزم یک گروه یا ناوگروه نمی‌تواند برود، اظهار داشت: این ناو با سواحل ما بسیار فاصله داشت و ما نمی‌توانستیم در حدود ۲ هزار مایل دریایی دورتر، پشتیبانی انجام دهیم.

دریادار فتاحی تاکید کرد: ایران بهترین نیرو‌های خود را به رزمایش صلح و دوستی در هند فرستاده بود و ما آنها را در حمله ناجوانمردانه آمریکا از دست دادیم. تا الان هیچ گزارشی نبوده که یک فروند از ناوشکن آمریکا نزدیک سواحل ما شود، چون مطمئن است اگر نزدیک شود، منهدم می‌شود و به قعر دریا می‌رود.

معاون عملیات نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: نیروی دریایی آمریکا اگر جرئت دارد، به سواحل جاسک و تنگه هرمز انفرادی نزدیک شود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار