رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

اتحادیه اروپا: جنگ آمریکا علیه ایران مبنای حقوق بین‌الملل ندارد

اتحادیه اروپا: جنگ آمریکا علیه ایران مبنای حقوق بین‌الملل ندارد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت که جنگ آمریکا علیه ایران مبنای حقوق بین‌الملل ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ - 2026 March 19
کد خبر: ۳۰۴۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز پنجشنبه در حاشیه نشست سران اروپا در بروکسل گفت که آمریکا و اسرائیل نتوانسته‌اند توجیهی برای استفاده از زور علیه ایران ارائه دهند.

او پیش از ورود به نشست گفت: «ما نمی‌دانیم اهداف این جنگ چیست. همچنین، هیچ مبنای حقوقی بین‌المللی برای آن وجود ندارد. اگر مسئله استفاده از زور باشد، دو حالت وجود دارد: یکی دفاع از خود، و دیگری بر اساس قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل؛ که در حال حاضر هیچ‌کدام وجود ندارد.»

او افزود: «کشورهای عضو (اتحادیه اروپا) تمایلی برای ورود به این جنگ ندارند.»/تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار