آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

تماس تلفنی مکرون با پزشکیان درباره تنگه هرمز

تماس تلفنی مکرون با پزشکیان درباره تنگه هرمز رئیس جمهور فرانسه در تماسی تلفنی با مسعود پزشکیان درباره تنگه هرمز و کاهش تنش در خاورمیانه گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 25
کد خبر: ۳۰۴۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ امانوئل مکرون در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که در این تماس تلفنی با رئیس جمهور کشورمان درباره «حفظ زیرساخت‌های انرژی و غیرنظامی» و «آزادی دریانوردی در تنگه هرمز» صحبت کرده است. وی مدعی شد از ایران خواسته تا با حسن نیت در مذاکرات برای هموار کردن مسیر کاهش تنش و ایجاد چارچوبی به منظور رسیدگی به انتظارات جامعه بین‌المللی در مورد برنامه‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک و همچنین فعالیت‌های منطقه‌ای ایران شرکت کند.

پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی با مکرون که 24 اسفند انجام شد، ریشه ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه را اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی و ارتکاب کشتار در غزه و لبنان و همچنین راه‌اندازی دو جنگ تحمیلی با مشارکت آمریکا علیه ایران خواند و ضمن انتقاد از رویکرد مخرب برخی کشور‌های اروپایی در حمایت از جنایات این رژیم و آمریکا در منطقه، خواستار پایبندی آنها به حقوق بین الملل و حاکمیت قانون در جهان شد.

تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران از صبح روز نهم اسفند 1404 (28 فوریه 2026) آغاز شد؛ این اقدام در حالی صورت گرفت که مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا با میانجی‌گری برخی کشور‌های منطقه در جریان بود.

ایران در پی آغاز تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخی قاطع، هدفمند و متناسب به این اقدام ارائه داد. در چارچوب این پاسخ مشروع، مواضع نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی در شهر‌های مختلف فلسطین اشغالی و همچنین پایگاه‌ها و مراکز استقرار نیرو‌های آمریکایی در منطقه با حملات موشکی، پهپادی و هوایی دقیق هدف قرار گرفت./تسنیم

کلمات کلیدی: مکرون پزشکیان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار