تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد

کمیسیون اروپا هک شد

کمیسیون اروپا هک شد کمیسیون اروپا اعلام کرد که با یک حمله سایبری شده که گویا در جریان آن صدها گیگابایت داده از زیرساخت‌های ابری میزبان پلتفرم Europea.eu در وب به سرقت رفته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۰۸ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 March 28
کد خبر: ۳۰۴۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که این حمله مهار شده است، وب‌سایت‌ «بلیپینگ کامپیوتر» به نقل از منابع آگاه گزارش داد که عامل این حمله سایبری تهدیدی توانسته است قبل از رسیدگی کمیسیون به این موضوع، ۳۵۰ گیگابایت داده را به سرقت ببرد.

کمیسیون اروپا اعلام کرد «یافته‌های اولیه تحقیقات مداوم ما نشان می‌دهد که داده‌ها از وب‌سایت‌های اروپا گرفته شده‌اند. کمیسیون به موقع به نهادهای اتحادیه که ممکن است تحت تاثیر این حادثه قرار گرفته باشند، اطلاع می‌دهد.»

تحقیقات کمیسیون اروپا در حال انجام است و هنوز نحوه رخنه هکرها به زیرساخت ابری خود را فاش نکرده است.

طبق گزارش «بلیپینگ کامپیوتر»، عامل تهدید توانسته است از طریق یکی از حساب‌های «خدمات وب آمازون» (AWS) کمیسیون اروپا، به سایت‌های اروپا و داده‌های کارمندان دسترسی پیدا کند. کمیسیون در ماه فوریه، رخنه امنیتی را فاش کرد که به طور مشابه داده‌های کارمندان را تحت تاثیر قرار داده بود.

به نظر می‌رسد هر دو رخنه امنیتی از هک «سالت تیفون» که در سال ۲۰۲۴ شرکت‌های مخابراتی آمریکا را تحت تاثیر قرار داد، شدت کمتری دارند. طبق گزارش‌ها، هکرها به داده‌های تلفن‌های هوشمند اعضای ستادهای انتخاباتی ترامپ و هریس و سایر مقامات دولتی آمریکا دسترسی پیدا کرده بودند.

بر اساس گزارش انگجت، کمیسیون اروپا در ژانویه ۲۰۲۶، یک بسته امنیت سایبری جدید را معرفی کرد که برای رسیدگی به مسائل مشابه طراحی شده بود که بخشی از آن با تشریح راه‌های جدید برای کشورهای اتحادیه اروپا با هدف برخورد با شرکت‌های بالقوه پرریسک در زنجیره‌های تامین مخابراتی آنها بود.

کلمات کلیدی: اروپا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار