مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند
یادداشت محمدباقر فرهند، مديرکل روابط عمومی استانداری البرز؛

دروغ اینترنشنال از بیعت پرشور مردم با رهبر انقلاب

دستاوردهای نیروهای مسلح برابر آمریکا بوقچیان دشمن غدار در رسانه‌های معاند را خشمگین کرد تا حضور شبانه جمعیت میلیونی ایران را در بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی کوچک جلوه دهند.
محمدباقر فرهند؛ مديرکل روابط عمومی استانداری البرز
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۲ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 13
کد خبر: ۳۰۵۶۱۴

دروغ اینترنشنال از بیعت پرشور مردم با رهبر انقلاب

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ دفاع قهرمانانه ملت ایران در برابر حمله ددمنشانه آمریکا و رژیم صهیونیستی که با هدف شهادت ناجوانمردانه رهبر عظیم الشأن انقلاب اسلامی و سقوط یک هفته ای جمهوری اسلامی ایران طراحی شده بود، در ابعاد منطقه ای و جهانی دارای دستاوردها و پیامدهای سیاسی، نظامی و اقتصادی است؛ ازجمله اینکه عشق و ارادت قلبی روزافزون ملت رشید ایران به ولایت فقیه به عنوان جان مایه رمز پایداری و حفظ استقلال و عزت و شرف و دین و میهن اسلامی بیش از پیش افزایش یافت.

ملت ایران مهر ابطال بر جنگ روانی شبکه های معاند زدند که سال‌ها افکار پاک جوانان کشور را جولانگاه اقدامات دروغین خود کرده بودند

علاوه بر این، شاهد شعار حماسی «خیابان از شما، میدان از ما» بر پایه مبعوث شدن مردم به انجام رسالت الهی در خونخواهی امام شهید و دفاع از نظام اسلامی، به عنوان دو رکن اصلی هماهنگی و هم صدایی مردم و میدان در خنثی سازی توطئه های زنجیره ای دشمن هستیم.

ایجاد همدلی، وحدت و مواسات قلبی بی سابقه میان اقشار مختلف مردم در قالب گروهای جهادی خدمت رسانی؛ بلافاصله بعد از بمباران مناطق توسط دشمن و نیز شکل گیری فرهنگ نوین رهبری مردم در دفاع از نظام اسلامی و طرد حرکت های سیاسی سازشکارانه که پیش‌تر پس از نشست های محرمانه دیپلماتیک، سخاوتمندانه دارایی ها و توانمندی های هسته ای ملت را در برابر هیچ معامله می کردند، باعث ایجاد پشتوانه مردمی در دفاع از میهن اسلامی برابر دشمنان شد.

استقبال بی نظير مردم در دفاع و حراست جانانه از نظام اسلامی در قالب پایگاه‌های ایست و بازرسی در خیابان‌ها و محلات شهری با وجود بمباران بی امان دشمن و نیز به میدان آمدن عاشقانه نسل جدید انقلاب (دهه 80 و 90) در دفاع از نظام اسلامی در خیابان‌ها و میادین شهرها در اقصی نقاط کشور بر شکوه عظمت ملت ایران افرود. 

ملت ایران در جنگ تحمیلی مهر ابطال بر جنگ روانی و رسانه ای شبکه های معاند زدند که سال‌ها افکار پاک جوانان کشور را جولانگاه اقدامات فریبکارانه و دروغین خود کرده بودند. مساجد، خیابان‌ها و میادین شهرها نیز به پایگاه‌ها و کلاس های آموزشی دفاع از استقلال و عزت و شرف ملی و میهنی ملت ایران تبدیل شد.

با همه این دستاوردها طبیعی است بوقچیان دشمن غدار در رسانه‌های ضدانقلاب و معاند خشمگین باشند و بخواهند حضور شبانه جمعیت میلیونی مردم کشور را در بیعت با امام سیدمجتبی خامنه‌ای (حفظه‌الله)، رهبر معظم انقلاب اسلامی کوچک جلوه دهند و حتی ادعاهای مضحکی مطرح کنند. 

توهم و دروغ‌گویی رسانه‌های دشمن موضوعی متداول است، اما آن‌ها معمولا سعی می‌کنند از گل‌درشت بودن این هذیان‌گویی دور باشند. با وجود این، جنگ تحمیلی و مقاومت مردم ایران کاری کرد که این رسانه‌ها رخِ کریهِ خود را عریان‌تر و ادعا کنند مردم حاضر در تجمعات پرشور شبانه با وعده‌ پول گردهم آمده‌اند. 

هرکسی در تجمعات شبانه‌ مردم حضور یافته باشد که عموم مردم اینگونه‌اند، تصدیق خواهند کرد تقریباً از تمام سلایق در تجمعات آن‌هم به‌صورت خودجوش حضور دارند. بنابراین اوج دروغ‌گویی و بی‌حیایی موساداینترنشنال برای همگان واضح‌تر خواهد شد.

شاید هموطنی حسب ذوق خود این شبکه‌ تروریستی را سرکار گذاشته باشد و شاید یکی از عمله‌های رسانه‌ای و جاسوس این شبکه در حال ارسال اطلاعات غلط جهت کیفور کردن آن‌هاست. در هرصورت در بیچارگی بدی گرفتار آمده‌اند. اما محتمل‌ترین گزینه عصبانیت این شبکه از پشتیبانی بی‌نظیر مردم از جمهوری اسلامی ایران و نیز خالی بودن دست‌شان برای دروغ‌پردازی‌هاست، بنابراین به سمت دروغ‌های گل‌درشت روی آورده‌اند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار