هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

هدف احتمالی ترامپ از بستن تنگه هرمز مشخص شد

هدف احتمالی ترامپ از بستن تنگه هرمز مشخص شد بار دیگر زمزمه‌های مذاکره ایران و آمریکا به گوش می‌رسد، آن هم ساعاتی پس از آنکه دونالد ترامپ مدعی اجرای محاصره دریایی ایران شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 14
کد خبر: ۳۰۵۷۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بار دیگر زمزمه‌های مذاکره ایران و آمریکا به گوش می‌رسد، آن هم ساعاتی پس از آنکه دونالد ترامپ مدعی اجرای محاصره دریایی ایران شد.رئیس جمهور آمریکا در ادعایی تازه گفته، "امروز صبح با ما تماس گرفته شده است، توسط افراد درست، افراد مناسب و آنها می‌خواهند یک توافق انجام دهند."

همزمان سی‌بی‌اس نیوز مدعی شد: ایران و آمریکا بعد از گفتگوهای ناموفق در اسلام آباد هنوز با هم در تماس هستند و مقامات می‌گویند «حرکت رو به جلو» به سوی یک توافق احتمالی وجود دارد.

این خبر همزمان با اظهارات شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان مطرح شده که گفته است: آتش‌بس ایران و آمریکا همچنان برقرار است و در تلاش برای حل نکات اختلافی هستیم.

سی‌ان‌ان هم مدعی است، مقامات ترامپ در حال بررسی امکان برگزاری دومین دیدار حضوری با مقامات ایرانی پیش از انقضای آتش‌بس در هفته آینده هستند، هرچند برنامه‌ها هنوز در مراحل اولیه و نامشخص است.

این دست خبرهای هماهنگ در راستای بازگشت به میز مذاکره، یک‌بار دیگر نشان می‌دهد که تهدیدهای ترامپ تنها حربه‌ای مذاکراتی برای گرفتن امتیاز حداکثری است و با رو شدن دست او برای این ترفند، بعید است دیگر تهدیدات دولت ایالات متحده تغییری در خط‌قرمزهای ایران در پی داشته باشد.

کلمات کلیدی: مذاکرات پاکستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار