هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

آتش‌بس در لبنان 3 هفته دیگر تمدید شد

آتش‌بس در لبنان 3 هفته دیگر تمدید شد دونالد ترامپ از تمدید آتش‌بس در لبنان به مدت سه هفته دیگر خبر داد و از روند مذاکرات ابراز رضایت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 24
کد خبر: ۳۰۶۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ امروز همزمان با برگزاری دور دوم مذاکرات مستقیم میان لبنان و رژیم اسرائیل در کاخ سفید، گفت: آتش‌بس میان لبنان و اسرائیل به مدت 3 هفته دیگر تمدید خواهد شد.

تمدید سه هفته‌ای آتش‌بس در ادامه آتش‌بس 10 روزه میان اسرائیل و لبنان است که از نیمه‌شب 28 فروردین آغاز شده بود.

دونالد ترامپ درباره مذاکرات لبنان و اسرائیل در کاخ سفید نیز مدعی شد که «نشست دفتر بیضی‌شکل به‌خوبی و به بهترین شکل پیش رفت».

او بلافاصله دستور کار مذاکرات امروز که در واقع توطئه علیه حزب‌الله بود را فاش کرد و گفت: ایالات متحده به‌طور مستقیم از لبنان حمایت خواهد کرد تا این کشور بتواند از خود در برابر حزب‌الله محافظت کند.

ترامپ سپس مدعی نشست سه‌جانبه با رئیس‌جمهور لبنان و نتانیاهو شد و گفت: منتظر میزبانی از جوزف عون رئیس‌جمهور لبنان و بنیامین نتانیاهو در کاخ سفید هستم؛ مشتاق دیدار با نتانیاهو و رئیس‌جمهور لبنان هستم.

در صورت برگزاری چنین نشستی، این اولین دیدار یک مقام ارشد لبنانی در سطح رئیس‌جمهور با نخست‌وزیر رژیم اشغالگر محسوب خواهد شد و بی تردید با واکنش شدید جامعه لبنانی همراه خواهد بود.

تلاش ترامپ برای دیدار جوزف عون و نتانیاهو و عادی‌سازی روابط لبنان و اسرائیل در حالی است که به گفته «ایهاب حماده»، نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، مقاومت تا بیرون راندن کامل اسرائیل از خاک لبنان به نبرد ادامه خواهد داد. و تا آزادی وجب به وجب خاک لبنان تا آخرین نفس خواهد جنگید.

در ادامه دونالد ترامپ سپس بدون هیچ  اشاره‌ای به اشغال بخش‌هایی از خاک لبنان، مانند گذشته مدعی شد که اسرائیل «حق دفاع از خود در برابر حملات موشکی را دارد»؛ او هچنین بدون اشاره‌ به شهادت هزاران غیرنظامی لبنانی در حملات رژیم اشغالگر، تنها به این جمله اکتفا کرد که «اسرائیل باید با احتیاط این کار را انجام دهد».

او افزود: «فکر می‌کنم پرونده صلح در لبنان نسبتاً آسان‌تر از پرونده‌های دیگری است که در حال حاضر روی آن‌ها کار می‌کنیم.»/تسنیم

کلمات کلیدی: لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار