گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

روایت صهیونیست‌ها از شکست تلخ کابینه و ارتش اسرائیل مقابل حزب‌الله

روایت صهیونیست‌ها از شکست تلخ کابینه و ارتش اسرائیل مقابل حزب‌الله محافل عبری با اذعان به شکست در خلع سلاح حزب‌الله معتقدند اسرائیل در بدترین وضعیت خود در جبهه لبنان است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 30
کد خبر: ۳۰۶۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، در میان افزایش خشم و انتقادات صهیونیست‌ها از عملکرد ارتش رژیم اشغالگر در جنوب لبنان و افزایش تهدیدات حزب‌الله علیه جبهه شمالی فلسطین اشغالی، خبرنگار کانال عبری کان که نهاد رادیو و پخش رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود، تصویری تیره و تار از واقعیت عملیات نظامی اسرائیل در جنوب لبنان ارائه داده و اعلام کرد که توانایی اسرائیل برای پاسخگویی به عملیات مقاومت اسلامی لبنان محدود شده است و ارتش در دامی افتاده‌ که نمی‌تواند از آن خارج شود.

ارتش اسرائیل در بدترین وضعیت خود در جبهه لبنان است

به گزارش وبسایت یمنی المسیره، این خبرنگار صهیونیست، صحنه را به خوبی خلاصه می‌کند؛ ارتش اسرائیل در بدترین وضعیتی است که از روزهای گذشته در مرز با لبنان شاهد بوده، و این واقعیت تأثیر منفی بر وضعیت و روحیه شهرک‌نشینان در جبهه شمالی دارد، شهرک‌نشینانی که می‌بینند رژیم موقت آنها از هفتم اکتبر 2023 هیچگونه پیروزی در جبهه‌های جنگی به دست نیاورده است.

روایت خبرنگار کانال کان رژیم صهیونیستی از وضعیت این رژیم در جبهه لبنان مقابل حزب‌الله یک مورد استثنایی نیست و نارضایتی از عملکرد ارتش و کابینه اسرائیل، از سطح شهرک‌نشینان به دایره تصمیم‌گیری این رژیم نیز منتقل شده است؛ جایی که بسیاری از تصمیم‌سازان رژیم صهیونیستی معتقدند آتش‌بس واقعی نیست، بلکه شکننده بوده و درواقع تهدید جدیدی برای ساکنان شهرک‌ها در شمال فلسطین اشغالی است. این چیزی است که میری رگف، عضو کابینه نتانیاهو آن را تأیید می‌کند و می‌گوید: اگر حزب‌الله خلع سلاح نشود، خطر همچنان باقی خواهد ماند.

کانال 12 رژیم صهیونیستی هم به نوبه خود به نقل از یک منبع گزارش داد که نتانیاهو به ترامپ اطلاع داده است که آتش‌بس شکننده بوده و حزب‌الله تمام تلاش خود را برای تضعیف مذاکرات مستقیم دولت لبنان و اسرائیل انجام می‌دهد. نتانیاهو به ترامپ گفته است که عدم پاسخگویی به حملات حزب‌الله منجر به افزایش جسارت آن خواهد شد.

سریال شکست‌های اسرائیل در خلع سلاح حزب‌الله

اما درحالی که صهیونیست‌ها مقاومت اسلامی لبنان را به نقض آتش‌بس متهم می‌کنند، واقعیت این است که کابینه جنایتکار نتانیاهو هیچگونه پیروزی راهبردی به دست نیاورده و به دنبال نابودی حزب‌الله است؛همانطور که گدئون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، در یک کنفرانس مطبوعاتی با همتای صرب خود به آن اشاره کرده و گفت که اگر حزب‌الله خلع سلاح شود، نیازی به حضور نظامی در لبنان نخواهد بود.

خلع سلاح حزب‌الله یکی از آرزوهای بزرگ رژیم صهیونیستی است و در همه دوره‌ها هیچ فرصتی را برای رسیدن به این هدف از دست نداده است؛ اما هیچ یک از این تلاش‌ها به نتیجه نرسیده و حزب‌الله هربار بیشتر از قبل دشمن را با قدرت خود غافلگیر می‌کند.

علاوه بر موارد فوق، رسانه‌ها و نهادهای صهیونیستی تأکید می‌کنند که راه‌حل برای اسرائیل در جنوب لبنان، در آتش‌بس نیست.

در این زمینه عودد ایلام، پژوهشگر ارشد صهیونیست در تحقیقی که توسط مرکز قدس برای امور عمومی و سیاسی منتشر شده است، اعلام کرد که ارتش اسرائیل در مقابله با تهدید موشکی حزب‌الله موفق نبوده و مشکل در این است که جنگ بدون "ایده‌ای سازمان‌یافته" که منجر به تصمیم‌گیری قاطع شود، اداره شده است.

وی افزود: اسرائیل در جنگ با حزب‌الله، به حملات آتشین دردناک تکیه کرده اما این درد موقتی است؛ بدون تصمیم‌گیری قاطع از سوی اسرائیل، تسلیمی از سوی حزب‌الله وجود ندارد، و بدون این تسلیم، هیچگونه پیروزی‌ وجود ندارد که اسرائیل بتواند آن را به یک دستاورد سیاسی پایدار تبدیل کند.

از سوی دیگر، روزنامه عبری معاریو به تغییر وضعیت کنونی اذعان و اعلام کرد که حزب‌الله از صبح تا شب به نیروهای ارتش حمله می‌کند و ارتش اسرائیل خود را در موقعیتی می‌بیند که نمی‌تواند ابتکار عمل حمله را به دست گیرد.

این روزنامه صهیونیستی همچنین به چالشی که حزب‌الله برای نیروهای اسرائیلی ایجاد می‌کند اشاره و تاکید کرد که نگرانی‌هایی از فراتر رفتن این تشدید از مرزهای خود وجود دارد که افکار عمومی اسرائیل نمی‌تواند تحمل کند و قادر به مهار این وضعیت پوچ نیست./تسنیم

کلمات کلیدی: حزب الله اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار