«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

روسیه: رابطه با آمریکا در پایین‌ترین سطح قرار دارد

روسیه: رابطه با آمریکا در پایین‌ترین سطح قرار دارد  سخنگوی کاخ کرملین گفت: در زمان حاضر سفر ترامپ به روسیه در دستور کار نیست و روابط دوجانبه نیز بسیار تیره است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 13
کد خبر: ۳۰۸۰۴۸

به گزارش راهبردمعاصر، کاخ کرملین اعلام کرد سفر احتمالی دونالد ترامپ به روسیه در زمان حاضر در دستور کار نیست؛ این موضع پس از آن مطرح شد که ترامپ احتمال سفر به روسیه را رد نکرده بود.

به‌نوشته آرتی، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، در پاسخ به پرسشی درباره احتمال سفر رئیس‌جمهور آمریکا گفت: «خیر، چنین سفری اکنون در دستور کار نیست و هیچ‌گونه تدارکی برای سفر هیئتی آمریکایی به مسکو انجام نمی‌شود.»
این اظهارات در حالی مطرح شده است که پسکوف پیش‌تر تأکید کرده بود دعوت ولادیمیر پوتین از ترامپ برای سفر به مسکو همچنان پابرجاست و رئیس‌جمهور روسیه از دیدار با همتای آمریکایی خود استقبال می‌کند.

او همچنین گفته بود پوتین در هر تماس تلفنی، این دعوت را به ترامپ یادآوری می‌کند.

در مقابل، ترامپ احتمال سفر به روسیه در سال جاری را در چارچوب تلاش‌ها برای حل‌وفصل جنگ اوکراین رد نکرده است. ترامپ در گفت‌وگو با خبرنگاران گفته بود: «هر کاری لازم باشد انجام خواهم داد».

پسکوف همچنین در اظهاراتی جداگانه اعلام کرد روابط دوجانبه میان مسکو و واشنگتن همچنان در پایین‌ترین سطح قرار دارد.

او گفت: «هیچ حرکتی در روابط دوجانبه دیده نمی‌شود و این روابط همچنان در نقطه صفر قرار دارد.»، به‌گفته سخنگوی کرملین، این آمریکا است که باید برای بهبود روابط گام بردارد، اما تاکنون اقدامی انجام نداده است.

آخرین تماس تلفنی میان پوتین و ترامپ در 29 آوریل انجام شد؛ تماسی که بیش از یک ساعت و نیم به طول انجامید و دو طرف در آن درباره پرونده‌های مهم، از جمله ایران و روند حل‌وفصل جنگ اوکراین گفت‌وگو کردند./تسنیم

کلمات کلیدی: روسیه ایران
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار