جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

آمریکا احتمالا پرونده یک شهروند محکوم‌شده آمریکایی را در مذاکرات با روسیه مطرح کند

آمریکا احتمالا پرونده یک شهروند محکوم‌شده آمریکایی را در مذاکرات با روسیه مطرح کند شبکه «سی‌بی‌اس» به نقل از منابع مطلع گزارش داد که ایالات متحده ممکن است موضوع آزادی «الکساندر آنتونوف» شهروند آمریکایی محکوم‌شده در روسیه را در تماس‌ها و مذاکرات با مسکو مطرح کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 15
کد خبر: ۳۰۸۲۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، آنتونوف در روسیه به اتهام تحریک به تروریسم و افراط‌گرایی به شش سال زندان محکوم شده است.

بر اساس این گزارش، نام آنتونوف در فهرستی قرار دارد که برای «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا تهیه شده تا در گفت‌وگو با «کریل دیمیتریف» رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه و نماینده ویژه رئیس‌جمهور روسیه در امور همکاری اقتصادی خارجی مطرح شود.

گفته می‌شود «جارد کوشنر» داماد و مشاور ترامپ نیز در این مذاکرات حضور دارد.

آنتونوف در دهه ۱۹۹۰ از اتحاد جماهیر شوروی مهاجرت کرده و تابعیت آمریکا را دریافت کرده بود اما همچنان برای امور کاری به روسیه و اوکراین سفر می‌کرد.

او در ۵ مارس ۲۰۲۵ پس از بررسی گذرنامه‌اش در روسیه بازداشت شد و سپس به شش سال زندان محکوم گردید.

«آناستازیا آنتونوف» دختر او نیز نامه‌ای به ترامپ نوشته و از او خواسته است از طریق درخواست مستقیم از طرف روسی، برای آزادی پدرش تلاش کند.

وزارت خارجه آمریکا نیز ظاهرا در حال بررسی این موضوع است که آیا آنتونوف را به‌عنوان شخص «به ناحق بازداشت‌شده» طبقه‌بندی کند یا نه. برخی مقامات از این اقدام حمایت کرده‌اند اما تعدادی از دیپلمات‌ها نگران‌اند که چنین تصمیمی بتواند مذاکرات آمریکا و روسیه درباره بحران اوکراین را پیچیده‌تر کند.

کلمات کلیدی: مذاکرات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار