تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت

ترامپ: حاضر به دادن هیچ امتیازی نیستم/ ایران می‌داند به زودی چه اتفاقی خواهد افتاد

ترامپ: حاضر به دادن هیچ امتیازی نیستم/ ایران می‌داند به زودی چه اتفاقی خواهد افتاد ترامپ به نیویورک پست گفت: «واقعاً نمی‌توانم در مورد آن با شما صحبت کنم. اتفاقات زیادی در حال رخ دادن است.»
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 18
کد خبر: ۳۰۸۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ به نیویورک پست گفت که پس از دریافت آخرین پاسخ ایران با هدف پایان دادن به جنگ، «هیچ امتیازی برای تهران» قائل نیست و افزود که ایران می‌داند «به زودی چه اتفاقی خواهد افتاد».

ترامپ در پاسخ به سوالی در مورد اظهارات قبلی خود مبنی بر اینکه ممکن است تعلیق ۲۰ ساله غنی‌سازی اورانیوم ایران را بپذیرد، گفت: «من در حال حاضر هیچ چیزی را نمی‌پذیرم»، و از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.

ترامپ به نیویورک پست گفت: «واقعاً نمی‌توانم در مورد آن با شما صحبت کنم. اتفاقات زیادی در حال رخ دادن است.»

ترامپ به نیویورک پست گفت که از ایران «ناامید» نشده است، اما هشدار داد که تهران درک می‌کند که ایالات متحده قادر به افزایش فشار بیشتر است.

او مدعی شد: «می‌توانم به شما بگویم که آنها بیش از هر زمان دیگری می‌خواهند به توافق برسند، زیرا می‌دانند که چه اتفاقی قرار است به زودی بیفتد.»

وقتی روزنامه نیویورک تایمز از رئیس جمهور ترامپ در مورد ادعا‌هایی مبنی بر اینکه ایران سعی دارد واشنگتن را در مذاکرات هسته‌ای و بازگشایی تنگه هرمز «منتظر» بگذارد، سوال کرد، او پاسخ داد: «من چنین چیزی نشنیده بودم.»

او افزود: «من چیزی نشنیده‌ام. نمی‌توانم در مورد آن با شما صحبت کنم.»

«این یک مذاکره است. من نمی‌خواهم احمق باشم.» / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار