وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

استفاده از آب‌نما در ادارات ممنوع شد

استفاده از آب‌نما در ادارات ممنوع شد ادارات تا پایان اردیبهشت ماه فرصت دارند از وسایل کاهنده آب استفاده کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 22
کد خبر: ۳۰۸۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران از الزام تمامی دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها، نهادهای عمومی دولتی و غیر دولتی این استان به نصب ادوات کاهنده و مدیریت مصرف آب و اتخاذ راهکارهای صرفه‌جویی خبر داد و گفت: استفاده از آب‌نماها و فواره‌ها در مراکز اداری ممنوع است.بهنام بخشی با اشاره به مصوبه ابلاغی مراجع ذی‌صلاح درباره الزام تمامی دستگاه‌های اجرایی به «نصب و استفاده از ادوات کاهنده مصرف آب و صرفه‌جویی مطابق با الگوی مصرف» گفت: براساس ابلاغیه سازمان بازرسی کل استان تهران، عملکرد دستگاه‌های اجرایی از طریق اخذ اطلاعات مصارف از شرکت آب و فاضلاب استان تهران و بازدیدهای سرزده و میدانی رصد و مورد مطالبه قانونی این مرجع نظارتی قرار خواهد گرفت.

ممنوعیت استفاده از آب‌نماها و فواره‌ها در مراکز اداری

سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران مصادیق صرفه‌جویی آب در دستگاه‌های اجرایی را افزون بر استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب، شامل اقدام‌هایی نظیر کنترل نشت شیرآلات و اتصالات، کنترل سرریز و نشت فلاش‌تانک‌ها، استفاده از سایبان برای سامانه‌های سرمایشی، انتخاب زمان آبیاری گیاهان فضای سبز در اوایل روز یا شب، عدم استفاده از آب شرب جهت آبیاری، جلوگیری از شست‌وشوی وسایل نقلیه با آب شرب، عدم استفاده از آب‌نماها و فواره‌ها در مراکز اداری، بازدید منظم از تاسیسات آب و غیره برشمرد.

به‌گفته وی، مجموعه‌های اداری و سازمان‌های دولتی براساس ابلاغیه سازمان بازرسی کل استان تهران باید با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های فنی و قانونی، نسبت به مدیریت مصرف آب اقدام کنند.

بخشی درباره وضعیت بارش‌ها و منابع آبی تهران، اظهار داشت: هرچند امسال نسبت به سال گذشته از شرایط بارشی مناسب‌تری برخوردار بوده‌ایم، اما نباید دچار سراب پرآبی شویم چراکه آثار پنج سال خشکسالی متوالی همچنان بر منابع آبی به‌ویژه سفره‌های زیرزمینی سایه انداخته و نبض آب را کند کرده است.

وی با اشاره به تاثیر مستقیم گرمای هوا بر مصرف آب، گفت: با آغاز فصل گرما و ورود سه میلیون کولر آبی به مدار بهره‌برداری در تهران، روزانه حدود ۳۰۰ هزار مترمکعب (معادل ۳۰۰ میلیون لیتر) مصرف آب پایتخت افزایش می‌یابد.

بخشی، با هشدار نسبت به هدررفت پنهان آب در کولرها، افزود: تنظیم شناور، جلوگیری از نشتی، استفاده از سایبان و بهره‌گیری از دور متوسط، علاوه بر کاهش مصرف برق، نقش مؤثری در مدیریت مصرف آب دارد.

به گفته وی، بی‌توجهی به نشتی‌های جزئی کولرها، می‌تواند در مقیاس شهری به هدررفت میلیون‌ها لیتر آب منجر شود.

کلمات کلیدی: ادارات آب
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار