رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

رایزنی اولیانوف و گروسی درباره وضعیت خلیج فارس

رایزنی اولیانوف و گروسی درباره وضعیت خلیج فارس نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین روز جمعه با «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار و درباره تحولات خلیج فارس گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 22
کد خبر: ۳۰۸۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، میخائیل اولیانوف در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «امروز با آقای رافائل ماریانو گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کردم. ما در رابطه با گستره‌ای از مسائل با تاکید ویژه بر وضعیت خلیج فارس گفت‌وگو کردیم.»/ایسنا

کلمات کلیدی: اولیانوف گروسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار