وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

انسداد چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت ۱۰ امروز

انسداد چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت ۱۰ امروز رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال خبر داد و اعلام کرد: همزمان با آغاز موج سنگین بازگشت مسافران، این دو محور از ساعت ۱۰ صبح امروز ۸ خرداد ماه مسدود و از ساعت ۱۲ ظهر به صورت یک‌طرفه مدیریت ترافیکی خواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 29
کد خبر: ۳۰۹۳۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، سردار احمد کرمی‌اسد با اشاره به آغاز موج گسترده بازگشت مسافران از استان‌های شمالی کشور، اظهار کرد: با توجه به افزایش حجم تردد و شکل‌گیری ترافیک فوق‌سنگین در محورهای شمالی به سمت تهران و دیگر شهرهای مقصد، تصمیمات ویژه‌ای برای مدیریت بار ترافیکی و تسهیل در عبور و مرور اتخاذ شده است.

وی افزود: بر همین اساس، از ساعت ۱۰ صبح امروز هشتم خرداد ماه، تردد تمامی وسایل نقلیه در جاده چالوس و آزادراه تهران–شمال مسیر (جنوب به شمال) ممنوع خواهد شد.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: همچنین به منظور تخلیه بار ترافیکی و روان‌سازی جریان بازگشت مسافران، از ساعت ۱۲ ظهر امروز، محورهای چالوس و آزادراه تهران–شمال در مسیر (شمال به جنوب) به‌صورت یک‌طرفه مدیریت خواهند شد و این محدودیت‌ها تا زمان تخلیه کامل بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

سردار کرمی‌ اسد با تأکید بر اهمیت مدیریت ترافیک در محورهای شمالی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر شاهد افزایش محسوس حجم تردد در محور هراز نیز هستیم که بیانگر شدت موج بازگشت مسافران است، از این‌رو ممکن است این محور نیز بر اساس تصمیم مأموران پلیس راه در ساعات آینده با محدودیت‌های مقطعی روبه‌رو شود که در صورت اجرا، اطلاع‌رسانی لازم انجام خواهد شد.

وی درباره وضعیت دیگر محورهای شمالی کشور نیز گفت: در محورهای فیروزکوه و آزادراه قزوین–رشت نیز به تدریج بر حجم ترافیک افزوده می‌شود و پیش‌بینی می‌شود در ساعات آینده شاهد سنگین‌تر شدن بار ترافیکی در این مسیرها باشیم.

رئیس پلیس راه راهور فراجا از رانندگان و مسافران خواست پیش از آغاز سفر یا بازگشت، حتماً آخرین وضعیت راه‌ها را از طریق مراجع رسمی پیگیری کرده و با انتخاب زمان مناسب و مسیرهای کم‌ترددتر، ضمن کاهش زمان توقف در ترافیک، پلیس را در مدیریت جریان عبور و مرور یاری کنند.

وی در پایان تأکید کرد: همکاری رانندگان با مأموران پلیس راه و رعایت مقررات رانندگی، نقش مهمی در کاهش بار ترافیکی، افزایش ایمنی سفرها و جلوگیری از بروز حوادث رانندگی در محورهای پرتردد کشور خواهد داشت./ایسنا

کلمات کلیدی: چالوس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار