شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

مصوبه مجلس در مورد استخدام معلمان حق التدریس

یک فوریت طرح استفساریه مربوط به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش تصویب شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 16
کد خبر: ۳۰۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ در جلسه عصر امروز یکشنبه مجلس شورای اسلامی، یک فوریت طرح استفساریه تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش با ۱۲۶ رای موافق، ۲۶ رای مخالف و ۹ رای ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در مجلس تصویب شد.


در صورت تصویب نهایی این استفساریه در مجلس، کسانی که به عنوان مربیان پیش دبستانی، نیروهای خرید خدمت آموزشی و حق التدریسان غیر مستمر با آموزش و پرورش همکاری داشته‌اند و حق الزحمه(حقوق) خود را از محل سرانه مدارس و یا سازوکار انجمن اولیا و مربیان دریافت کرده‌اند مشمول تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش اصلاحیه مصوب ۳/ ۶/ ۹۵ و صدر ماده الحاقی مصوب ۱۳/ ۶/ ۹۷ می‌شود.

 

متقاضیان درخواست بررسی این طرح را با قید دو فوریت داشتند که با ۱۲۹ رای موافق، ۳۲ رای مخالف و ۶ رای ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در مجلس با آن مخالفت کردند و در نهایت یک فوریت آن به تصویب کردند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده