آمار تکان‌دهنده بی‌خانمان‌ها در مناطق سلطنتیِ انگلیس-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

آمار تکان‌دهنده بی‌خانمان‌ها در مناطق سلطنتیِ انگلیس

شمار افراد بی خانمان در انگلستان به ۲۸۰،۰۰۰ نفر افزایش یافته است. به خاطر برخی از انواع ثبت نشده بی خانمانی، شمار واقعی این بحران می تواند بالاتر از این رقم باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ شمار افراد بی خانمان در انگلستان به 280،000 نفر (بالاترین رقم تاکنون) افزایش یافته است.

 

در حال حاضر از هر 200 انگلیسی 1 نفر بی خانمان است.

 

یک پناهگاه خیریه بی خانمان ها گفت که به خاطر برخی از انواع بی خانمانی که اغلب ثبت نشده باقی می مانند، شمار واقعی بی خانمانی می تواند بالاتر از این رقم باشد.

 

این مورد شامل افرادی می شود که جایی برای زندگی کردن ندارند و به طور موقت در خانه دوستان و آشنایان می مانند.

 

یک بررسی جدید نشان داد که آمار بی خانمانی در لندن بدتر شده و از هر 52 انگلیسی 1 نفر در پایتخت بی خانمان است.

 

به طور تکاندهنده، از هر 24 نفر 1 نفر که بالاترین تعداد است در منطقه نیوهام لندن بی خانمان وجود دارد.

 

در مناطق سلطنتیِ هارینگی و کنزینگتون و چلسی از هر 29 نفر 1 انگلیسی بی خانمان است.

 

گزارش خیریه دریافت که میزان بی خانمانی در مناطق خارج از پایتخت مانند؛ لوتون (1 بی خانمان در بین 46 نفر)، بیرمینگام (1 بی خانمان در بین 66 نفر) و برایتون اَند هوو (1 بی خانمان در بین 75 نفر) شدید است.

 

"سارا مارتین" از منطقه برنت در شمال غربی لندن، یک سال را با "اسماعیل" پسر 14 ساله اش در اقامتگاه موقتِ کثیف و پر از سوسک گذراند.

 

زمانی که مادر سارا درگذشت این دو نفر از خانه بیرون رانده شده و بی خانمان شدند.

 

سارای 40 ساله اظهار داشت: "من به خاطر بیماری اِم.اِس دچار سکته مغزی خفیف شدم و همین امر باعث شد تا خودم و اسماعیل برای حمایت بیشتر به نزد مادرم بازگردیم."

 

وی گفت: "وقتی مادم درگذشت، قبل از اینکه حتی وقت عزاداری داشته باشم ضربه دیگری به ما وارد شد. ما از جایی که سال ها آن را خانه می نامیدیم بیرون رانده شدیم."

 

این خانواده کوچک در محل اسکان موقت مجبور به استفاده از سرویس بهداشتی و آشپزخانه مشترک با سایر مستأجران بودند.

 

سارا در ادامه افزود: "در این اقامتگاه، افراد دائم الخمر با چشمانی ترسناک در راهروها پرسه می زدند و برخی از مواد مخدر استفاده می کردند. این وضعیت بسیار وحشتناک بود. لبخند اسماعیل با اخم ناشی از عصبانیت جایگزین و ناپدید شد. نمرات او در مدرسه بسیار خوب بود، اما به شدت افت کرد."

 

او گفت: "بالاخره در تابستان جاری از آن خوابگاه به یک آپارتمان که اقامتگاهی موقتی است نقل مکان کردیم. بسیار خوشحالم که از آن خوابگاه خارج شده ایم."

 

"پولی نیت" مدیر ارشد اجرایی پناهگاه گفت: "این حقیقت ترسناکی است که دولت جدید ما باید با آن مواجه شود و کاری اساسی برای تغییر این وضعیت انجام دهد. تا زمانی که دولت اقداماتی برای ریشه کن کردن این بحران انجام دهد، کار مشاوران پیشگامِ ما همچنان حیاتی است."

 

وی افزود: "ما با حمایت مردم هر کاری که بتوانیم برای کمک به امنیت و محل اسکان ثابت بی خانمان ها انجام می دهیم و مهم نیست که چقدر طول بکشد."

 

این مؤسسه خیریه به دولت جدید انگلستان هشدار داد که قبل از بدتر شدن اوضاع باید اقدامی فوری در جهت فقدان شدید خانه های دولتی انجام دهد.

 

سخنگوی وزارت مسکن، جوامع و دولت محلی انگلیس گفت که به منظور کاهش تعداد افراد در اقامتگاه های موقت از شوراها حمایت می کند.

 

وی افزود: "ما برای مقابله با انواع بی خانمانی 1.2 میلیارد پوند کمک مالی می دهیم. هر کسی باید مکانی امن برای زندگی داشته باشد و شوراها وظیفه دارند تا به افراد نیازمند از جمله خانواده های دارای فرزند اسکان بدهند."

 

این یافته ها با عنوان "این انگلستان است/ تصویری از بی خانمانی در سال 2019" در گزارش این پناهگاه منتشر شد.

 

منبع:راه دانا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده