لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

چرا نتانیاهو مسئولیت حملات به سوریه را پذیرفته است؟

وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی نتانیاهو را به تلاش برای دستیابی به اهداف انتخاباتی از طریق اعلام رسمی حمله به سوریه، متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 22
کد خبر: ۳۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رویه تازه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در پذیرش مسئولیت حملات هوایی به سوریه، آن هم در آستانه انتخابات پارلمانی این رژیم، در میان مقام‌های سیاسی و نظامی سابق تل‌آویو با انتقاد روبرو شده است.

«موشه یعلون» وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی که خود زمانی عضو کابینه نتانیاهو بود، یکی از این افراد است که می‌گوید نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که به دلیل تحقیقات قضایی و اتحاد احزاب چپ و میانه جایگاه خود را در انتخابات پیش رو در معرض خطر می‌بیند، تلاش می‌کند تصویری مقتدر از خود ترسیم کند.

یعلون که روز دوشنبه با رادیو ارتش اسرائیل صحبت می‌کرد، گفت: «متأسفانه... همه‌چیز به بقای سیاسی او مربوط است. اعلام [نقش تل‌آویو در حملات] چه چیزی عاید ما می‌کند؟ آیا کسی می‌تواند به من بگوید این کار جز مسائل سیاسی، چه سودی برای ما دارد؟»

به گفته این مقام سابق رژیم صهیونیستی، پس از آنکه نتانیاهو دو هفته پیش رسما مسئولیت یکی از این حملات را بر عهده گرفت، اکنون ارتش این رژیم چاره‌ای ندارد جز اینکه مسئولیت بقیه حملات را نیز بر عهده بگیرد.

بامداد دوشنبه جنگنده‌های رژیم صهیونیستی تلاش کردند مناطق مختلفی در حومه دمشق را هدف قرار دهند، اما با واکنش سامانه‌های پدافندی ارتش سوریه روبرو شدند. ارتش رژیم صهیونیستی ساعاتی بعد رسما مسئولیت این حملات را بر عهده گرفت.

این در حالی است که تا پیش از این رژیم صهیونیستی در قبال حملاتی که در سوریه انجام می‌داد، سیاست «ابهام» را در پیش می‌گرفت و رسانه‌های این رژیم هم صرفا به نقل از رسانه‌های سوری خبر مربوط به این حملات را منتشر می‌کردند. اما نتانیاهو اخیرا این سیاست را تغییر داده و علنا اعلام می‌کند که عامل حملات جنگنده‌های این رژیم بوده‌اند.

این تغییر رویه در حالی انجام می‌شود که وی باید بهار سال آینده در انتخابات پارلمانی برای حفظ جایگاهش با رقبای متعددی مبارزه کند.

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار