بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است

عراق مسئول عراقی در پایان تاکید کرد که پیام عراق به جهان گویای این است که ارتش، وزارتخانه‌های دفاع و کشور، فرماندهی‌های امنیتی و الحشد الشعبی، شکل‌دهنده سامانه امنیتی پیشرفته‌اند که با هماهنگی مشترک عمل کرده و قادر به حفاظت از کشور با توانمندی‌های بالا هستند و دیگر جایی برای تروریست‌ها در عراق وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۲ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۵ - 2026 August 23
کد خبر: ۳۱۶۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر تحسین الخفاجی، مدیر رسانه‌ای وزارت دفاع عراق تصریح کرد که ۳۰ سپتامبر موعد نهایی و در چارچوب زمان‌بندی‌هایی است که دولت عراق با توافق ائتلاف بین‌المللی تعیین کرده است؛ این امر تصمیمی یکباره نبوده، بلکه حاصل برنامه‌ریزی‌های پیشین و عمل بر اساس جدول زمان‌بندیِ است.

الحفاجی به خبرگزاری رسمی عراق (واع) گفت: همان‌طور که نخست‌وزیر نیز اشاره کردند این روز برای عراقی‌ها، روزی ملی، حاکمیتی و روزی ویژه خواهد بود.

وی در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده درباره پیامد‌های این خروج، افزود: ارتش عراق، وزارتخانه‌های دفاع و کشور، و تمامی نیرو‌های امنیتی، مجموعه‌ای از آزمون‌ها و چالش‌ها را پشت سر گذاشته‌اند که برای همگان ثابت کرده است آنها توانایی حفاظت از کشور و مرزها، و همچنین مدیریت و در دست گرفتن پرونده امنیتی را دارند.

الخفاجی تصریح کرد: نیرو‌های امنیتی عملیات‌های گسترده‌ای را برای تعقیب تروریسم اجرا کرده و سامانه اطلاعاتی بسیار پیشرفته‌ای ایجاد کرده‌اند که به مخفیگاه‌های آنان نفوذ کرده است؛ علاوه بر این، موفقیت در مدیریت زیارت‌های میلیونی، مناسبت‌های ملی و مذهبی، و کنفرانس‌های بین‌المللی و منطقه‌ای، گواهی بر صلاحیت کامل این نیرو‌ها برای بر عهده گرفتن [این]مسئولیت است.

وی با بیان اینکه عراق در انتخاب مسیر‌های آموزش، تسلیح و همکاری با هر کشوری در جهان آزاد است، تاکید کرد که کشور‌های پیشرفته و بزرگی که به عراق کمک کرده‌اند، به همکاری در زمینه‌های تسلیحاتی و ظرفیت‌سازی ادامه خواهند داد.

این مسئول عراقی در پایان تاکید کرد که پیام عراق به جهان گویای این است که ارتش، وزارتخانه‌های دفاع و کشور، فرماندهی‌های امنیتی و الحشد الشعبی، شکل‌دهنده سامانه امنیتی پیشرفته‌اند که با هماهنگی مشترک عمل کرده و قادر به حفاظت از کشور با توانمندی‌های بالا هستند و دیگر جایی برای تروریست‌ها در عراق وجود ندارد./ فارس

کلمات کلیدی: عراق ائتلاف
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده