کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

نماینده سابق کنگره: ترامپ شایسته ریاست‌جمهوری آمریکا نیست

نماینده جمهوری‌خواه سابق ایالت میشیگان آمریکا گفت که ترامپ از نظر روانشناختی، اخلاقی، فکری و روحی شایسته ریاست جمهوری آمریکا نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۴ - ۰۴ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 25
کد خبر: ۳۱۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیو تروت» نماینده جمهوری‌خواه سابق ایالت میشیگان، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را شایسته ریاست جمهوری ندانست و گفت با توجه به رفتار رئیس‌جمهور وی اگر در کنگره حضور داشت، در جبهه دموکرات‌ها قرار می‌گرفت.

 

به گزارش پایگاه خبری هیل،‌ وی در یادداشتی نوشت: «ناتوانی یا عدم تمایل ترامپ در پیگیری پروتوکل‌های تصمیم سازی عادی، باعث ایجاد هرج و مرج در سیاست خارجی آمریکا شده و کشور را در خطر قرار داده است.»

 

این نماینده سابق کنگره هشدار داد که از نظر روانشناختی ، اخلاقی ، فکری و روحی،‌ترامپ برای ریاست جمهوری شایسته نیست.

 

وی اضافه کرد: «ما تنها این امیدواری را داریم که کنگره با استیضاح ترامپ، وی را برکنار کرده و انتخاب میان دو نفر دیگر را در سال 2020 داشته باشیم.»

 

مجلس نمایندگان آمریکا چند روز پیش با اکثریت آرا هر دو بند قطعنامه استیضاح شامل «سوء استفاده از اختیارات» و «مانع‌تراشی در مسیر تحقیقات کنگره» را تصویب کردند. انتظار می‌رود محاکمه ترامپ در سنا، که اکثریتی جمهوری‌خواه دارد، ماه آینده میلادی انجام شود.

 

نتیجه استیضاح هر چه باشد، دموکرات‌ها توانسته‌اند نام ترامپ را در تاریخ در فهرست معدود روسای‌جمهور استیضاح شده قرار دهند. «اندرو جانسون» در سال ۱۸۶۸ و «بیل کلینتون» در سال ۱۹۹۸ استیضاح شدند و نام ترامپ به عنوان سومین رئیس‌جمهور در کنار آنها قرار خواهد گرفت.

 

با این وجود هیچ رئیس‌جمهوری در آمریکا تا به حال از طریق استیضاح برکنار نشده است و به احتمال قریب به یقین، استیضاح کنونی هم به برکناری رئیس‌جمهور منتهی نمی‌شود.

منبع: فارس

ارسال نظر