هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی انهدام شبکه فساد اقتصادی در شهرداری درگز/ تعقیب قضایی شهردار، ۴ عضو شورا و ۱۲ نفر دیگر/ ۸ نفر روانه زندان شدند

ارگان‌های مقصر در ساماندهی معتادان متجاهر تحت تعقیب قرار می‌گیرند

ارگان‌های مقصر در ساماندهی معتادان متجاهر تحت تعقیب قرار می‌گیرند دادستان تهران گفت: دستگاه‌های که در زمینه ساماندهی معتادان متجاهر قصور و کوتاهی داشته باشد، حتماً تحت تعقیب قانونی قرار می‌گیرند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۰۸ دی ۱۳۹۸ - 2019 December 29
کد خبر: ۳۲۱۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بعد از ظهر امروز علی القاصی‌مهر؛ داستان تهران به همراه سردار کیوان ظهیری؛ رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ و سرهنگ محمد بخشنده؛ رئیس پلیس مواد مخدر تهران بزرگ از روند جمع‌آوری معتادان متجاهر در دره فرحزاد و عملیات احداث جاده در منطقه مذکور بازدید کردند.

 

علی القاصی‌مهر در حاشیه این بازدید بر برخورد با ارگانهایی که در زمینه ساماندهی معتادان متجاهر در پایتخت کوتاهی داشته‌اند، اظهار کرد: معتادانی که نگهداری آنها جزو وظایف دستگاه خدمات‌رسان مانند بهزیستی و وزارت بهداشت است، باید توسط این ارگانها پذیرش شوند.

 

دادستان تهران افزود: در همین ایام کوتاه، حدود 400 معتاد تحویل کمپ‌های بازپروری شدند و باید مراحل بازپروری آنها طی شود.

 

القاصی‌مهر با بیان اینکه این افراد در دو دوره سه ماهه در مراکز ترک اعتیاد بازپروری می‌شوند، گفت: وظایف سایر ارگانها مانند بهزیستی، وزارت بهداشت، شهرداری، اداره آب و برق در قانون پیش‌بینی شده است و از این دستگاه‌ها می‌خواهیم به وظیفه خود در این زمینه عمل کنند.

 

دادستان تهران متذکر شد: اگر قصور و کوتاهی توسط دستگاه‌ها وجود داشته باشد، قطعا تحت تعقیب قانونی قرار می‌گیرند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار