️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

سخنگوی دولت: هیچ توصیه‌ای به اقدام نیابتی علیه آمریکا نکرده‌ایم

سخنگوی دولت: هیچ توصیه‌ای به اقدام نیابتی علیه آمریکا نکرده‌ایم علی ربیعی با تأکید بر اینکه ایران هیچ توصیه‌ای به اقدام نیابتی علیه آمریکا به کسی نکرده‌ است، گفت: آمریکایی‌ها به‌واسطه‌های مختلف نگرانی‌های خود را در این باره به ما می‌گویند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۲۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 12
کد خبر: ۳۳۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی ربیعی سخنگوی دولت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس در مورد ترس آمریکایی‌ها از انتقام گروه‌های مقاومت در منطقه، گفت: آمریکایی‌ها به‌واسطه‌های مختلف نگرانی های خود را به ما می گویند.

 

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها کاری کردند که فکر نمی‌کردند این قدر نگرانی به بار آورد. من یک روز سخنرانی سردار سلیمانی را گوش می کردم که گفت «ترامپ قمارباز» فکر کردم به خاطر اینکه او در بحث قمارخانه فعالیت اقتصادی دارد، سردار سلیمانی از این لقب استفاده کرده است، اما ترامپ در روابط بین‌الملل هم به مانند یک قمارباز بازی می‌کند و منافع و مصلحت آمریکا را به قمار گذاشته است. این قماربازها یک زمان هرچه دارند رو می آورند و تصور حرکت دیگر را ندارند.

 

سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: امروز آمریکایی‌ها در مورد نیروهایی که در منطقه هستند نگرانی‌هایی دارند. من اعلام می‌کنم هیچ توصیه ای به اقدام نیابتی به هیچکس نکرده‌ایم.

 

ربیعی تاکید کرد: ما همیشه شفاف و واضح مثل همین عملیاتی که در عین الاسد انجام دادیم، مثل زدن پهپاد و توقیف کشتی آنها را اعلام کردیم.

 

سخنگوی دولت تصریح کرد: هر اقدامی که انجام دهیم اعلام می‌کنیم و هیچ توصیه به هیچکس نیز انجام نداده‌ایم، اما به نظر من اگر آمریکا می‌خواهد نگرانی‌اش را برطرف کند می‌تواند با خروج از منطقه پیامی به کشورهای منطقه دهد.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار