احساس ناامنی بیشتر آمریکایی‌ها پس از شهادت «سردار سلیمانی»-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

احساس ناامنی بیشتر آمریکایی‌ها پس از شهادت «سردار سلیمانی»

نتایج یک نظرسنجی از نگرانی گسترده شهروندان آمریکایی پس از اقدام تروریستی آمریکا در عراق حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۲۲ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 12
کد خبر: ۳۳۳۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج یک نظر سنجی معتبر نشان می‌دهد که بیشتر آمریکایی‌ها از سیاست‌های دولت ترامپ در قبال ایران ناخشنود و ناراضی هستند.

 

براساس نتایج این نظر سنجی، ۵۶٪ از افکار عمومی آمریکا مخالفت خود را با سیاست‌های ترامپ درباره ایران اعلام کرده‌اند. از سوی دیگر تنها ۴۳٪ از افکار عمومی آمریکا حامی سیاست‌های فشارحداکثری آمریکا علیه ایران هستند.

 

اما بخش مهمتر این نظرسنجی آن‌جاست که از مردم آمریکا درباره اقدام تروریستی ترامپ علیه سردار سلیمانی سوال شده و تنها ۲۵٪ از شهروندان آمریکایی معتقد بوده‌اند که اقدام ترامپ باعث افزایش امنیت شده است و در مقابل ۵۲٪ اعلام کرده‌اند که پس از عملیات اخیر آمریکا در فرودگاه بغداد و علیه «سردار سلیمانی» احساس ناامنی بیشتری می‌کنند.

 

همچنین از میان شهروندان، ۹۴ درصد دموکرات‌ها و ۵۲ درصد جمهوری‌خواهان آمریکایی نگرانی خود را از ورود آمریکا به یک جنگ دیگر در خاورمیانه اعلام کرده‌اند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده