فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

تل‌آویو مدعی شد: ایران تا دو سال دیگر بمب اتم می‌سازد

تل‌آویو مدعی شد: ایران تا دو سال دیگر بمب اتم می‌سازد اداره اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در ارزیابی جدید خود مدعی ساخت موشک با قابلیت حمل کلاهک اتمی از سوی ایران تا ۲ سال‌ آینده شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۲۴ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 14
کد خبر: ۳۳۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  رسانه‌های صهیونیستی روز سه‌شنبه به نقل از ارتش این رژیم بار دیگر مدعی شدند که ایران با ساخت بمب اتم ۲ سال فاصله دارد.

 

آنطور که روزنامه «یدیعوت آحارانوت» گزارش داده، اداره اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در ارزیابی تازه خود ادامه برنامه هسته‌ای ایران را تلاش برای ساخت بمب اتم توصیف کرده و مدعی شده است که ایران ظرف یک سال به مواد غنی‌شده کافی برای یک کلاهک اتمی دست می‌یابد و پس از آن هم یک سال برای ساخت یک موشک دارای قابلیت حمل این کلاهک، زمان نیاز خواهد داشت.

 

به نوشته این روزنامه، این ارزیابی جدید قرار بود هفته گذشته منتشر شود اما با ترور سپهبد قاسم سلیمانی از سوی آمریکا یک هفته به تعویق افتاد.

 

بخش اطلاعاتی ارتش رژیم اسرائیل در این گزارش مدعی شده که به زودی ۱۸ هزار نظامی آمریکایی به ۸۵ هزار نظامی دیگر این کشور در خاورمیانه می‌پیوندند.

 

بخش اطلاعاتی ارتش رژیم اسرائیل همچنین ارزیابی‌هایی در زمینه اوضاع داخلی ایران و فشار آمریکا بر برنامه هسته‌ای ایران انجام داده است.

 

در این گزارش نسبت به تهدیدهای احتمالی از شمال و جنوب فلسطین اشغالی از سوی حزب‌الله در لبنان و حماس در فلسطین هشدار داده و پیش بینی کرده که احتمال جنگ در سال ۲۰۲۰ به طور نسبی کم است.

 

این در حالی است که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز پیشتر در چند مورد با بیان ادعاهای تکراری ایران را به پیگیری برنامه‌ای مخفیانه برای ساخت سلاح هسته‌ای متهم کرده بود. «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی چندی قبل مدعی شد ایران پس از امضای برجام، به جهان دروغ گفته و تلاش خود برای مخفی کردن برنامه ساخت تسلیحات اتمی را، تشدید کرده است.

 

نتانیاهو در سال ۱۹۹۲ میلادی در یک سخنرانی گفته بود که ایران تنها سه تا پنج سال با ساخت بمب اتم فاصله دارد. او از آن زمان دائما این بازه زمانی را تکرار می‌کند.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار