موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود پوشش مناسب دختران و پسران دانشجو برای ورود به دانشگاه‌های ایران ابلاغ شد

موردی از ابتلا به کرونا در ایران گزارش شده است؟

موردی از ابتلا به کرونا در ایران گزارش شده است؟ وزیر بهداشت گفت: تا این لحظه هیچ موردی از ابتلا به «کرونا ویروس جدید» در ایران گزارش نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 28
کد خبر: ۳۴۶۶۳

به گزارش راهبرد معاصر،  سعید نمکی در اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی که امروز برگزار شد، با بیان اینکه امروز تمام سیستم بهداشتی و درمانی چین به دلیل ویروس جدید کرونا دچار آشفتگی شده، گفت: باید مراقب بیماری‌های واگیردار باشیم مانند همین مهمان ناخوانده یعنی کرونا ویروس؛ و همه باید کمک کرده و به مردم آموزش دهیم.

 

وی افزود: ما نمی‌توانیم به عنوان وزارت بهداشت تضمین دهیم که برای ویروس‌ها هم پاسپورت صادر می‌کنیم. ویروس با یک عطسه از امارات ایرلاین تا دورترین جای مکزیک می‌رود. کدام وزیر بهداشت می‌تواند بگویند که درب‌ها را بر کرونا ویروس می‌بندد؟ امکان ندارد، اما می‌توانیم راه‌های قرنطینه را ایجاد کنیم.

 

وزیر بهداشت اضافه کرد: دیروز خبر دادند که یک گردشگر چینی در یزد دچار تب شده که گفتیم تحت الحفظ بستری شود. یک آلمانی هم که با اون خوش و بش کرده بود به دلیل سرما خوردگی تحت الحفظ نگه داشتیم و لحظه به لحظه چک می‌کردیم البته نگرانی وجود ندارد. این دو مورد تاکنون مطلقا کرونا ویروس نبوده و همه تست‌ها را با موفقیت پاس کرده‌اند.

 

نمکی تاکید کرد: تاکنون هیچ موردی از کرونا ویروس جدید در کشور دیده نشده است. باید توجه کرد که دوره کمون کرونا ویروس کمتر از پنج روز است. فرد چینی که قرنطینه شده از ۱۲ روز قبل تحت الحفظ بوده و هم او و هم توریست آلمانی تحت الحفظ تحت مراقبت هستند و ۹۹.۵ درصد کرونا ویروس نیست. نیم درصد را هم برای احتیاط نگه داشتیم.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار