اسلامی: آژانس باید ترور دانشمندان هسته‌ای ایران را محکوم کند/آمریکایی‌ها از مدت‌ها پیش، حمله به تاسیسات ما را برنامه‌ریزی کرده بودند حمله پهپادی اسرائیل به بندر الناقوره در جنوب لبنان چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند

قدس و حقوق فلسطینی ها فروختنی نیست

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به طرح ترامپ درباره فلسطین واکنش نشان داد و اظهار داشت که حقوق فلسطینی ها و قدس فروختنی نیست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۳ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 28
کد خبر: ۳۴۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر مخالفت با طرح ترامپ برای سازش بین اسرائیل و فلسطینی‌ها تاکید کرد.

 

«محمود عباس» با بیان اینکه قدس و حقوق فلسطینی‌ها فروختنی نیست افزود که این معامله توطئه ای است که در مسیر آن پا نخواهیم گذاشت و پیروزی برای ملت فلسطین خواهد بود.

 

عباس ادامه داد: پایمال شدن حقوق تاریخی ملت فلسطین مورد قبول نخواهد بود و باید به جبهه مقاومت برای خنثی سازی نقشه‌های اسرائیل اولویت داده شود. با وحدت و یکپارچگی ظلم و اشغالگری را نابود خواهیم کرد و حقوق اسرا و مجروحان ما مصون است و کسی نخواهد توانست به آن لطمه بزند.

 

رئیس تشکیلات خودگردان افزود: در این لحظات حساس خطاب به فلسطینی‌ها بر ضرورت اتحاد و یکپارچگی صفوف تاکید می‌کنم. فوراً اقدامات لازم برای تغییر کارکرد تشکیلات خودگردان فلسطین را آغاز خواهیم کرد.

 

محمود عباس گفت: ملت فلسطین تسلیم نخواهد شد و توطئه‌ها برای نابودی موضوع فلسطین سرنوشتش شکست است و عهد ما به شهدا این است که خونشان هدر نخواهد شد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر