جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

اعتصاب سراسری و برافراشتن پرچم‌های سیاه در نوار غزه

اعتصاب سراسری و برافراشتن پرچم‌های سیاه در نوار غزه نوار غزه امروز (چهارشنبه) در اعتراض به طرح «معامله قرن» و به دعوت نیروهای ملی و اسلامی فلسطینی شاهد اعتصاب سراسری بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 29
کد خبر: ۳۴۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ادامه واکنش‌ها به رونمایی از طرح آمریکایی برای مسأله فلسطین موسوم به «معامله قرن» نوار غزه امروز (چهارشنبه) شاهد اعتصاب سراسری بود.

 

این اعتصاب به دعوت نیروهای ملی و اسلامی فلسطینی در تمام زمینه‌ها به استثنای سازمان‌های بهداشتی صورت گرفت.

 

در بیانیه نیروهای ملی و اسلامی آمده است: «کمیته پیگیری تصمیم به اعلام روز چهارشنبه به عنوان روز اعتصاب سراسری در تمام بخش‌ها در نوار غزه به جز وزارت بهداشت گرفت تا این پیام آشکار را به دشمن صهیونیستی-آمریکایی بدهد که این معامله شوم اجرایی نخواهد شد و ملت فلسطین با تمام شیوه‌ها در برابر این طرح تا ساقط کردنش خواهد ایستاد».

 

این کمیته در ادامه از برافراشتن پرچم‌های سیاه بر بالای منازل و سازمان‌های رسمی و دولتی به نشانه خشم مردمی و رد معامله قرن خبر داد و بر ادامه فعالیت‌ها و درگیری نامحدود به رژیم اشغالگر تا ساقط شدن معامله قرن تأکید کرد.

 

در ادامه این بیانیه آمده، معامله قرن حلقه‌ای جدیدی از حلقه‌ها توطئه آمریکا برای تسویه مسأله فلسطین و موجودیت فلسطینی‌ها در سرزمینشان است.

 

نوار غزه و کرانه باختری دیروز نیز شاهد تظاهرات ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی بود.

 

تظاهرات در خان‌یونس

وبگاه «الامد» اعلام کرد صبح امروز صدها نفر از اهالی خان‌یونس در جنوب نوار غزه دست به تظاهرات علیه معامله قرن زدند.

 

بر اساس این گزارش، معترضان لاستیک‌های خودرو آتش زدند، پرچم‌های فلسطین را برافراشتند و با در دست داشتن پلاکاردهایی طرح ترامپ را محکوم کردند.

 

از سوی دیگر معترضان فلسطینی در مناطق شرقی خان‌یونس به ویژه شرق «خزاعه» خود را به حصار مرزی با فلسطین اشغالی رسانده‌اند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار