طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟ از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز انتقاد شدید وزیر جنگ اسبق اسرائیل از نتانیاهو المیادین: دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به زودی آغاز می‌شود

آش نخود برای روز‌های سرد و برفی

آش نخود از جمله آش‌های خوشمزه و مقوی می‌باشد که شاید کمتر در سفره‌ها دیده شود، اما به دلیل خاصیت‌هایی که دارد توصیه می‌شود در این روز‌های زمستانی آن را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 30
کد خبر: ۳۴۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، آش نخود از جمله آش‌های خوشمزه و مقوی می‌باشد که شاید کمتر در سفره‌ها دیده شود، اما به دلیل خاصیت‌هایی که دارد توصیه می‌شود در این روز‌های زمستانی آن را در برنامه غذایی‌تان بگنجانید.


مواد لازم برای ۴ نفر

پیاز (نگینی خردشده) : ۲ عدد
گندم (پوست کنده و خیس شده) : یک پیمانه
نخود (خیس شده) : یک پیمانه
ماست : یک پیمانه
آب گوشت : یک پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن زیتون : ۲ قاشق سوپ خوری
پاپریکا : ۲ قاشق سوپ خوری
سبزی آش به دلخواه

طرز تهیه :

داخل تابه‌ای پیاز را به همراه روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود.

سپس به آن نمک و فلفل بزنید، پس از این که پیاز طلایی رنگ شد؛ گندم و نخود (از ۱۲ ساعت قبل با مقداری آب خیس و در این حین چند بار آب آن عوض شود) را بیفزایید و با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. سپس در آن را بسته و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود و لعاب بیندازد.

 

بسته به ذائقه‌ می‌توان از سبزی آش نیز در این آش استفاده کرد.

 

آب گوشت را به مواد اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد. ۳ دقیقه قبل از سرو، یک پیمانه از آش را بردارید و داخل کاسه‌ای با ماست مخلوط کنید سپس به آش بیفزایید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

 

بعد داخل ظرفی بکشید و با پاپریکا که از قبل در یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون تفت داده شده است، تزیین و سرو کنید.

منبع: راه برترینها

ارسال نظر
آخرین اخبار