بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی

وزیر بهداشت: هرمورد ابتلا به کرونا اطلاع رسانی خواهد شد

سعید نمکی وزیر بهداشت در صفحه اینستاگرام خود نوشت: در نامه ای از دکتر جهانگیری خواستم تا هرگونه تردد بین کشور ایران و چین تا اطلاع ثانوی ممنوع شود. عصر دیروز جلسه ای اضطراری تشکیل شد و با حمایت مستقیم ایشان تمام پروازها رفت و برگشت به چین لغو شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 01
کد خبر: ۳۴۹۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر بهداشت گفت: به شما اطمینان می‌دهم که هرگونه مورد ابتلا به کرونا بلافاصله و مستقیم به مردم اطلاع رسانی خواهد شد.

 

 سعید نمکی وزیر بهداشت در صفحه اینستاگرام خود نوشت: در نامه ای از دکتر جهانگیری خواستم تا هرگونه تردد بین کشور ایران و چین تا اطلاع ثانوی ممنوع شود. عصر دیروز جلسه ای اضطراری تشکیل شد و با حمایت مستقیم ایشان تمام پروازها رفت و برگشت به چین لغو شد.

 

تا پاسی از شب با روسای دانشگاه‌ها در حال تماس و‌ گفت‌وگو بودم و در هیچ نقطه از کشور خبری از کرونا ویروس نبود.


هرچند ویروس کرونا مرز نمی‌شناسد اما تمام مرزهای کشور تحت کنترل و نظارت همکارانم قرار دارد و شبانه روز در‌ حال انجام تست‌های لازم هستند. صبح اول وقت هم از معاونانم خبر گرفتم و خوشبختانه هنوز هم خبری از ورود این ویروس به کشور نیست.

 

در این بین لازم است یاداوری کنم که نباید به اخبار کذب و شایعات درباره این ویروس توجه کنید. چراکه ویروس شایعه می‌تواند از کرونا هم خطرناک‌تر باشد. به شما اطمینان می‌دهم که هرگونه مورد ابتلا بلافاصله و مستقیم به مردم اطلاع رسانی خواهد شد.

 

ما برای کنترل این ویروس به همراهی و همکاری همه شما نیازمندیم و باور داریم که این موضوع با اطلاع رسانی صحیح و به موقع و رعایت نکات بهداشتی و پیشگیرانه محقق خواهد شد.

وزیر بهداشت: هرمورد ابتلا به کرونا اطلاع رسانی خواهد شد
 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار