قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد

نظر نهایی سازمان ملل در مورد ونزوئلا چیست؟

مدیر دفتر سیاسی سازمان ملل متحد با بیان اینکه دیدگاه‌های مختلفی در مورد آینده ونزوئلا وجود دارد گفت: هدف نهایی دستیابی به یک راه‌حل سیاسی برای تامین صلح، رفاه و حقوق شهروندان این کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 27
کد خبر: ۳۵۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «رُزماری دی‌کارلو» مقام ارشد امور سیاسی ملل متحد، با بیان این مطلب در ادامه از همه طرف‌ها خواست به گفتگویی فراگیر و قابل اعتماد برای روبرو شدن با بحران طولانی‌مدت ونزوئلا پایبند باشند.

دی‌کارلو در ادامه عنوان داشت که سازمان ملل برای کمک به حل بحران آماده همکاری‌ است.

مدیر دفتر سیاسی سازمان ملل می‌گوید رخدادها و تنش‌های ونزوئلا به دودستگی سیاسی گسترده، افزایش نیازهای انسانی و نگرانی‌های شدید در مورد حقوق بشر انجامیده است.

او با اشاره به گزارش صندوق بین‌المللی پول در مورد تورم بسیار بالا در ونزدئلا، گفت وضعیت اقتصادی کشور بسیار وخیم شده‌است.

دی‌کارلو افزوده است: زندگی نزدیک به ۳۰ میلیون شهروند ونزوئلا تحت تاثیر ابَـرتورم و سقوط درآمدها، کمبود مواد غذایی، دارویی و نیازهای اولیه، و زوال خدمات آموزشی و بهداشتی قرار گرفته‌است.

دیروز شنبه در جلسه شورای امنیت سازمان ملل، مایک پومپئو، وزیر خارجه آمریکا، در اظهاراتی مداخله جویانه از همه کشورها خواست که از مردم ونزوئلا برای رهایی از حکومت نیکلاس مادورو حمایت کنند.

از سوی دیگر روسیه و چین در این جلسه مانع از صدور بیانیه شورای امنیت برای حمایت از مخالفان نیکلاس مادورو شدند.

وزیر خارجه ونزوئلا نیز در شورای امنیت تاکید کرد: رئیس‌جمهوری قانونی ونزوئلا نیکلاس مادورو است.

وی در عین حال خواسته کشورهای اروپایی برای برگزاری انتخابات طی هشت روز آینده در آن کشور را رد کرد.

پیش از این رهبران بلژیک، اسپانیا، فرانسه، بریتانیا و آلمان، در بیانیه‌ای مشترک گفته‌ بودند اگر طی هشت روز آینده انتخابات تازه در ونزوئلا برگزار نشود، آن‌ها خوان گوایدو، رهبر مخالفان مادورو، را به‌عنوان رئیس‌جمهوری ونزوئلا به‌رسمیت خواهند شناخت.

خوان گوایدو، رئیس‌ پارلمان ونزوئلا، هفته پیش خود را به‌عنوان رئیس‌جمهوری موقت کشورش معرفی کرد. پارلمان ونزوئلا که در دست مخالفان دولت است، ریاست‌جمهوری مادورو را «غصبی» و «غیرقانونی» اعلام کرده‌است.

آمریکا و شماری از کشورها از جمله کشورهای اروپایی و نیز بسیاری از کشورهای قاره آمریکا از گوایدو حمایت کرده‌اند. ترکیه، ایران، روسیه و چین، و نیز بولیوی و کوبا از مادورو حمایت کرده‌اند.

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار