فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد جدیدترین وضعیت مصدومان حادثه انفجار بندرعباس فاجعه در بندرعباس/ تعداد فوتی‌های انفجار به ۴۶ نفر رسید آغاز اجرای بیمه تکمیلی درمان جدید برای بازنشستگان کشوری از اردیبهشت عزای عمومی فردا در پی حادثه دردناک بندر رجایی پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد پیروزی بیرانوند در دادگاه/ حکم تبرئه صادر شد واکنش پوتین به فاجعه بندرعباس/ پیام تسلیت به رهبر معظم انقلاب کارتال مخالف جذب محرمی: به دنبال مدافع راست اروپایی هستیم! اسامی ۱۰ جانباخته انفجار بندر شهید رجایی اعلام شد خبر مهم امروز ۷ اردیبهشت ماه برای بازنشستگان از نحوه محاسبه افزایش حقوق بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی

درمان حساسیت به بادام زمینی در کودکان

بنا به گفته محققان استرالیای جنوبی، درمان حساسیت کودکان به بادام زمینی زمانی موثر می‌شود که روش ایمنی‌درمانی خوراکی با دارو‌های آنتی‌هیستامین و پروبیوتیک‌ها همراه شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 07
کد خبر: ۳۵۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محققان دانشگاه آدلاید از استرالیای جنوبی، ۲۷ تحقیق گذشته را که روی ایمنی‌درمانی خوراکی ۱۵۰۰ کودک مبتلا به حساسیت به بادام زمینی انجام شده بود، بررسی کردند.

 

محققان در این بررسی، سه عامل مهمی را که می‌توانند هنگام درمان حساسیت به بادام زمینی، از خطر بروز واکنش‌های منفی پیشگیری کنند شناسایی کردند.

 

ایمنی‌درمانی یا ایمونوتراپی، نوعی روش درمان برای برخی از بیماری‌های حساسیتی است که در نوع خوراکی آن، ماده حساسیت‌زا از طریق دهان و به صورت خوراکی تجویز می‌شود.

 

این محققان به کودکانی که تحت ایمنی‌درمانی خوراکی بودند، دارو‌های آنتی‌هیستامین و پروبیوتیک دادند و این دو روش درمانی توانست، از حساسیت این کودکان به بادام زمینی بدون بروز واکنش خطرناک، بکاهد.

 

محققان می‌گویند، این نوع درمان تلفیقی، می‌تواند تحمل بدن را در برابر درمان‌های مربوط به حساسیت افزایش دهد.

 

در آزمایش‌های گذشته محققان دیگر، با استفاده از روش ایمنی‌درمانی خوراکی توانسته بودند از هر ۱۰ کودک، حساسیت ۷ نفر از آن‌ها را درمان کنند و وقتی این روش درمانی تلفیقی در کودکان به‌کار برده شد، ۸۰ درصد از آن‌ها بهبود یافتند.

 

عواملی که از خطر بروز واکنش‌های منفی حین درمان می‌کاهد، سرعت افزایش مقدار ماده حساسیت‌زا (که در اینجا بادام زمینی است) و همچنین مقدار آن است. هر چه سرعت افزایش مقدار این ماده و البته مقدار آن به‌تدریج افزوده شود، خطر بروز واکنش منفی بسیار کم می‌شود.

 

حساسیت به بادام زمینی در کودکان شایع‌تر از بزرگسالان است. در واقع از هر ۱۰۰ کودک، ۳ نفر و از هر ۲۰۰ بزرگسال ۱ نفر به این نوع حساسیت مبتلا هستند.

 

محققان استرالیایی می‌گویند با استفاده از آنتی‌هیستامین و پروبیوتیک در کنار ایمنی‌درمانی خوراکی می‌توان از بروز واکنش‌های حساسیتی خطرناک پیشگیری و در عین حال کودکان حساس به بادام زمینی را درمان کرد.

 

 منبع: مدیکال اکسپرس/ خبرآنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار