درمان حساسیت به بادام زمینی در کودکان-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

درمان حساسیت به بادام زمینی در کودکان

بنا به گفته محققان استرالیای جنوبی، درمان حساسیت کودکان به بادام زمینی زمانی موثر می‌شود که روش ایمنی‌درمانی خوراکی با دارو‌های آنتی‌هیستامین و پروبیوتیک‌ها همراه شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 07
کد خبر: ۳۵۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محققان دانشگاه آدلاید از استرالیای جنوبی، ۲۷ تحقیق گذشته را که روی ایمنی‌درمانی خوراکی ۱۵۰۰ کودک مبتلا به حساسیت به بادام زمینی انجام شده بود، بررسی کردند.

 

محققان در این بررسی، سه عامل مهمی را که می‌توانند هنگام درمان حساسیت به بادام زمینی، از خطر بروز واکنش‌های منفی پیشگیری کنند شناسایی کردند.

 

ایمنی‌درمانی یا ایمونوتراپی، نوعی روش درمان برای برخی از بیماری‌های حساسیتی است که در نوع خوراکی آن، ماده حساسیت‌زا از طریق دهان و به صورت خوراکی تجویز می‌شود.

 

این محققان به کودکانی که تحت ایمنی‌درمانی خوراکی بودند، دارو‌های آنتی‌هیستامین و پروبیوتیک دادند و این دو روش درمانی توانست، از حساسیت این کودکان به بادام زمینی بدون بروز واکنش خطرناک، بکاهد.

 

محققان می‌گویند، این نوع درمان تلفیقی، می‌تواند تحمل بدن را در برابر درمان‌های مربوط به حساسیت افزایش دهد.

 

در آزمایش‌های گذشته محققان دیگر، با استفاده از روش ایمنی‌درمانی خوراکی توانسته بودند از هر ۱۰ کودک، حساسیت ۷ نفر از آن‌ها را درمان کنند و وقتی این روش درمانی تلفیقی در کودکان به‌کار برده شد، ۸۰ درصد از آن‌ها بهبود یافتند.

 

عواملی که از خطر بروز واکنش‌های منفی حین درمان می‌کاهد، سرعت افزایش مقدار ماده حساسیت‌زا (که در اینجا بادام زمینی است) و همچنین مقدار آن است. هر چه سرعت افزایش مقدار این ماده و البته مقدار آن به‌تدریج افزوده شود، خطر بروز واکنش منفی بسیار کم می‌شود.

 

حساسیت به بادام زمینی در کودکان شایع‌تر از بزرگسالان است. در واقع از هر ۱۰۰ کودک، ۳ نفر و از هر ۲۰۰ بزرگسال ۱ نفر به این نوع حساسیت مبتلا هستند.

 

محققان استرالیایی می‌گویند با استفاده از آنتی‌هیستامین و پروبیوتیک در کنار ایمنی‌درمانی خوراکی می‌توان از بروز واکنش‌های حساسیتی خطرناک پیشگیری و در عین حال کودکان حساس به بادام زمینی را درمان کرد.

 

 منبع: مدیکال اکسپرس/ خبرآنلاین

ارسال نظر