ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

درمان حساسیت به بادام زمینی در کودکان

بنا به گفته محققان استرالیای جنوبی، درمان حساسیت کودکان به بادام زمینی زمانی موثر می‌شود که روش ایمنی‌درمانی خوراکی با دارو‌های آنتی‌هیستامین و پروبیوتیک‌ها همراه شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 07
کد خبر: ۳۵۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محققان دانشگاه آدلاید از استرالیای جنوبی، ۲۷ تحقیق گذشته را که روی ایمنی‌درمانی خوراکی ۱۵۰۰ کودک مبتلا به حساسیت به بادام زمینی انجام شده بود، بررسی کردند.

 

محققان در این بررسی، سه عامل مهمی را که می‌توانند هنگام درمان حساسیت به بادام زمینی، از خطر بروز واکنش‌های منفی پیشگیری کنند شناسایی کردند.

 

ایمنی‌درمانی یا ایمونوتراپی، نوعی روش درمان برای برخی از بیماری‌های حساسیتی است که در نوع خوراکی آن، ماده حساسیت‌زا از طریق دهان و به صورت خوراکی تجویز می‌شود.

 

این محققان به کودکانی که تحت ایمنی‌درمانی خوراکی بودند، دارو‌های آنتی‌هیستامین و پروبیوتیک دادند و این دو روش درمانی توانست، از حساسیت این کودکان به بادام زمینی بدون بروز واکنش خطرناک، بکاهد.

 

محققان می‌گویند، این نوع درمان تلفیقی، می‌تواند تحمل بدن را در برابر درمان‌های مربوط به حساسیت افزایش دهد.

 

در آزمایش‌های گذشته محققان دیگر، با استفاده از روش ایمنی‌درمانی خوراکی توانسته بودند از هر ۱۰ کودک، حساسیت ۷ نفر از آن‌ها را درمان کنند و وقتی این روش درمانی تلفیقی در کودکان به‌کار برده شد، ۸۰ درصد از آن‌ها بهبود یافتند.

 

عواملی که از خطر بروز واکنش‌های منفی حین درمان می‌کاهد، سرعت افزایش مقدار ماده حساسیت‌زا (که در اینجا بادام زمینی است) و همچنین مقدار آن است. هر چه سرعت افزایش مقدار این ماده و البته مقدار آن به‌تدریج افزوده شود، خطر بروز واکنش منفی بسیار کم می‌شود.

 

حساسیت به بادام زمینی در کودکان شایع‌تر از بزرگسالان است. در واقع از هر ۱۰۰ کودک، ۳ نفر و از هر ۲۰۰ بزرگسال ۱ نفر به این نوع حساسیت مبتلا هستند.

 

محققان استرالیایی می‌گویند با استفاده از آنتی‌هیستامین و پروبیوتیک در کنار ایمنی‌درمانی خوراکی می‌توان از بروز واکنش‌های حساسیتی خطرناک پیشگیری و در عین حال کودکان حساس به بادام زمینی را درمان کرد.

 

 منبع: مدیکال اکسپرس/ خبرآنلاین

ارسال نظر