روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

تأثیر زنگ هشدار گوشی بر خلق و خوی ما

محققان اعلام کردند که صدای زنگ صبحگاهی ساعت شما می‌تواند روی خلق و خوی روزانه و عملکردتان تأثیر بگذارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 09
کد خبر: ۳۵۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، همه ما روزانه برای بیدار شدن و به موقع رسیدن سر کارمان زنگ هشدار گوشی یا ساعتمان را فعال می‌کنیم، اما باید بدانیم این زنگ می‌تواند روی خلق و خوی ما تاثیر فراوانی بگذارد.

 

به عقیده محققان صدای برخی از زنگ‌های هشدار می‌تواند وحشتناک بوده و هنگام خواب فرد را با حالتی آشفته از خواب بیدار کرده و اضطراب و استرس را به فرد منتقل کند.

 

پژوهشگران دانشگاه رویال ملبورن استرالیا اعلام کردند که اگر به شیوه درست و با هشداری ملودی مانند از خواب بیدار نشویم به مرور زمان فردی آشفته و عصبی خواهیم شد.

 

آزمایشات انجام شده بر بیش از ۱۰۰ نفر و بررسی معیار‌های استاندارد ملودی‌های هوشیاری هنگام خواب نیز این موضوع را تائید کرده است.

 

ما می‌دانیم که هر چه خواب عمیق‌تر باشد گیجی و بی‌تعادلی هنگام بیداری بیشتر خواهد بود، اما باید توجه داشت با چه صدایی روزانه از خواب بیدار شویم، زیرا ارتباط قابل توجهی بین نوع و لحن هشدار و میزان رخوت ناشی از خواب وجود دارد. آژیر‌های هشداردهنده با صدای بلند می‌توانند بسیار خطرناک باشند.

 

«آدرین دایر» از تیم تحقیقاتی در این باره گفت: «یافته‌ها نشان داده که حتی فضانوردان ناسا نیز از رخوت خواب و نوع بیدارشدنشان بر عملکرد روزانه خود سخن گفته و آن را بسیار مهم توصیف کرده اند. برخی صدا‌ها به طور مستقیم بر مغز تاثیر گذاشته و ضربان قلب فرد را افزایش داده و نگرانی را در ابتدای صبح منتقل می‌کنند.»

منبع: ایران‌آنلاین

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده