نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

فوت مادر و فرزند بر اثر گازگرفتگی در پاکدشت تهران

در بررسی‌های ماموران مشخص شد زن ۱۸ ساله‌ای به همراه پسر یک ساله‌اش در منزلی مسکونی، به علت انتشار گاز منواکسیدکربن از دودکش، دچار مسمومیت شده و جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 10
کد خبر: ۳۵۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر،  فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت گفت: مادر و فرزندی در منطقه حصار امیر بر اثر گازگرفتگی جان خود را از دست دادند.

 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی ستاد فرماندهی انتظامی ویژه شرق استان تهران، سرهنگ قباد خنجری با اعلام این خبر اظهار کرد: به دنبال اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر فوت مشکوک در منزلی واقع در منطقه حصار امیر پاکدشت، بلافاصله ماموران انتظامی و عوامل امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

 

وی افزود: در بررسی‌های ماموران مشخص شد زن ۱۸ ساله‌ای به همراه پسر یک ساله‌اش در منزلی مسکونی، به علت انتشار گاز منواکسیدکربن از دودکش، دچار مسمومیت شده و جان خود را از دست دادند.

 

وی اظهار کرد: اجساد جان‌باختگان برای بررسی بیشتر به مرکز پزشکی قانونی منتقل شد.


خنجری از مردم خواست تا هنگام استفاده از وسایل گرمایی گازسوز، از وضعیت فنی بخاری، اتصالات لوله‌ها و شیلنگ گاز و باز بودن لوله بخاری اطمینان حاصل کنند تا شاهد چنین حوادثی نباشیم.

ارسال نظر