فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم رئیس‌جمهور صربستان استعفا کرد / علت چه بود؟ عراقچی: به شرط حسن نیت طرف مقابل آماده گفت‌و‌گو هستیم واکنش ترامپ به حادثه امنیتی نزدیک پایگاه هوایی آمریکا در انگلیس درخواست جنبش نجباء برای تحصن مقابل فرودگاه نجف در اعتراض به تعلیق پرواز‌های ایران عراقچی: حتی اگر به جنگ آخرالزمان منجر شود، محکم می‌ایستیم جزئیات حمله نیرو‌های مسلح به ۷ کشتی متخلف/ هشدار به کشتی‌هایی که بدون مجوز ایران از مسیر‌های تعیین‌شده عبور کنند غریب آبادی: نمی‌توان از خلع سلاح گفت و زرادخانه‌های اسرائیل را ندید لاوروف در مجمع عمومی سازمان ملل: ترور رهبر ایران و اعضای خانواده ایشان غیرقابل قبول است چرا پزشکیان با ترامپ دیدار مستقیم نکرد؟ اعتراض علنی عراقی‌ها به تصمیم دولت این کشور برای توقف پرواز‌های ایران عراقچی و هیات مذاکره‌کننده تا چهارشنبه در نیویورک می‌مانند ترامپ پیشنهاد آتش‌بس ایران را رد کرد

کشتی جنگی آمریکایی وارد خلیج فارس شد

کشتی جنگی آمریکایی وارد خلیج فارس شد منابع خبری از عبور یک فروند کشتی آبی خاکی نیروی دریایی آمریکا از تنگه هرمز و استقرار آن در آب‌های بین‌المللی در خلیج فارس خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 13
کد خبر: ۳۵۹۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری روز چهارشنبه از عزیمت شماری دیگری از نیرو‌های آمریکا به خلیج فارس خبر دادند.

 

به نوشته وبگاه «استرایپس»، کشتی آبی خاکی «یو اس اس باتان» روز چهارشنبه با عبور از تنگه هرمز وارد خلیج فارس شد. ناخدا «لانس لشر» فرمانده نظامیان آمریکایی مستقر در این کشتی جنگی در این زمینه گفت: «عبور ما از این تنگه مهم و تداوم حضور در منطقه نقش حیاتی ادامه آزادی تردد دریایی که برای ثبات و امنیت منطقه مهم است را نشان می‌دهد.»

 

در بیانیه ارتش آمریکا آمده است که در این ماموریت کشتی آبی خاکی باتان و ۲۵۰۰ تفنگدار دریایی آن‌را کشتی‌های «یواس‌اس نیویورک» و «یواس‌اس اوک هیل» همراهی می‌کنند.

 

این دومین کشتی جنگی بزرگ آمریکایی بعد از ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» است که وارد خلیج فارس شده است. هواپیمابر آبراهام لینکلن نوامبر گذشته (آبان) بعد از ۱۰ ماه حضور در منطقه عازم پایگاه خود در آمریکا شد.

 

ناخدا «گرگ للاند» از دیگر فرماندهان نیروی دریایی آمریکا نیز درباره عزیمت این کشتی گفت که این اقدام تداوم تعهد ما به شرکای آمریکا در خلیج فارس و نقاط دیگر منطقه است.

 

فرمانده نیرو‌های سنتکام (ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه) هفته گذشته حین دیدار از یک ناوهواپیمابر آمریکا در دریای عرب، به پابرجا بودن امکان اقدام‌های تلافی‌جویانه ایران پس از حمله موشکی به پایگاه «عین الاسد» اشاره کرد.

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار